Obama s-a lăsat de fumat

Barack Obama a mărturisit că s-a lăsat de fumat pentru că i-a fost „teamă de soţie”, potrivit unor afirmaţii ale preşedintelui Statelor Unite surprinse de un microfon rămas deschis.

separator
22-sotii-obama

Liderul american,care a participat la o reuniune a schimbat câteva glume cu interlocutorii săi. Pe banda audio înregistrată de CNN, Obama poate fi auzit, întrebându-l pe vecinul său dacă s-a lăsat de fumat.

Acesta îi întoarce întrebarea, iar Obama îi răspunde, pe un ton glumeţ: „Nu, nu am mai fumat nicio ţigară în ultimii şase ani, pentru că mi-e frică de soţia mea”.
Lăsatul fumatului a fost un subiect de presă în timpul campaniei lui Obama din 2008 şi primului mandat. În decembrie, Robert Gibbs, purtătorul de cuvânt din perioada respectivă, a declarat că preşedintele nu a mai fumat de nouă luni. El a recunoscut că lăsatul de fumat a fost o „luptă” pentru acesta,  dar a reuşit pentru că este „încăpăţânat”.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a spus în februarie 2011 că soţul ei s-a lăsat de fumat de aproximativ un an. Ea a subliniat, de asemenea, că nu mai vorbeşte despre acest subiect cu el.”Atunci când cineva face ceea ce trebuie să facă, nu îl verifici”, a spus ea în glumă.

http://www.youtube.com/watch?v=jKb-R4ZoBLY

3 greșeli în îngrijirea tenului
Articolul anterior
Vedete, îmbrăcate de râsul stiliștilor!
Articolul următor
Alte articole interesante