Prezentatoarea care s-a tuns chel!

În data de 12 ianuarie a revenit pe ecrane tunsă chel. Fanii show-ului ei matinal au rămas fără replici. De ce ar fi făcut-o?

separator

Iulia Visoțkaya a rămas fără pletele ei blonde. Lumea nu s-a așteptat să o vadă total schimbată. A început s-o comenteze. Cineva se dădea cu părerea că prezentatoarea ar fi recurs la acest pas pentru vreun rol. Altcineva, comenta că Iulia ar avea probleme de sănătate.

Primii au avut dreptate. Visoțkaya se filmează într-un nou film, ”Rai”, realizat de soțul acesteia, Andrei Koncealovskiy.

Conform scenariului, actrița se tunde chel. Iulia a fost anunțată, anterior, că va rămâne fără păr, dar nu s-a așteptat la așa schimbări radicale:

”E una să te tunzi chel la 25 de ani, și alta-la 42. Dar cuvântul regizorului e lege. Altădată, când mă trezeam boțită mă ascundeam după coafuri, acum nu am cu ce să-mi camuflez nopțile nedormite. ”, a declarat vedeta în presă.

g_9666a72e53e6c9272058776e8cb6e8e4_2_1400x1100

Prezentatoarea muncește la tv și niciodată nu-și arată pe față tragediile din familie. De 2 ani, fiica acesteia, Maria, este în comă. Nenorocirea s-a întâmplat în timpul unei vacanțe în Franța. În urma unui accident rutier, la volanul mașinii fiind soțul, renumitul regizor Andrei Koncealovskiy, cel mai mult a avut de suferit fiica cuplului. Chiar dacă au trecut 2 ani și 5 luni, părinții nu vor să comenteze această realitate tristă în presă.

g_c1990599bfec9f2dbd2c17838ec62a7f_2_1400x1100

Avion întors pe aeroport, după ce unui pilot i s-a făcut rău

Un avion care zbura pe ruta Timișoara – Hurghada (Egipt) a aterizat de urgență pe aeroportul Henri Coandă din București, sâmbătă, 25 martie. Pilotul aeronavei Tarom și-a pierdut cunoștința în timpul zborului, aparatul fiind adus la sol de copilot cu cei 138 de pasageri aflați la bord.

Aeronavă Tarom întoarsă la Otopeni, după ce unui pilot i s-a făcut rău. Avionul plecase din Timișoara către Egipt

Aeronava Boeing 737-800NG TAROM, înmatriculat YR-BGK, care opera sâmbătă zborul charter RO7673 pe ruta Timișoara – Hurghada a aterizat pe aeroportul din București.

Copilotul, o femei, a luat decizia să se întoarcă spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) când aeronava era deasupra Bulgariei.

Se pare că pilotul de 30 de ani este inconștient, avionul fiind așteptat de echipajele de urgență la Otopeni și spitalizat la București.

Aeronava va pleca spre destinație (Egipt) cu un alt echipaj.

Vladimir Zelenski: ”Ucraina nu va ierta niciodată delictele împotriva poporului, decesele și toate rănile”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, vineri, într-un nou discurs, că Ucraina nu va ierta toate decesele şi rănile suferite şi că toţi “teroriştii ruşi” vor fi înfrânţi.

„Aş dori să menţionez toţi luptătorii noştri care atacă ocupantul ca răspuns la teroare, care identifică poziţiile inamicului din care acesta atacă oraşele noastre. Fiecare poziţie a teroriştilor distrusă este viaţa salvată a oamenilor noştri. Mulţumesc personalului Forţelor Armate, informaţiilor şi Serviciului de Securitate – tuturor celor care sunt implicaţi în îndeplinirea acestei sarcini… Răspunsul corect cu foc pentru cei care sunt sursa terorii. Asemenea atacuri ca asupra Kostiantynivka astăzi, ca multe alte oraşe ale noastre… Inamicul trebuie să ştie: Ucraina nu va ierta delictele împotriva poporului nostru, nu va ierta aceste decese şi toate rănile. Toţi teroriştii ruşi vor fi înfrânţi”, a spus Vladimir Zelenski, conform ziare.com.

El a precizat că a discutat cu o delegaţie a Băncii Mondiale despre programele de sprijin pentru Ucraina şi reconstrucţie.

“M-am întâlnit astăzi cu o delegaţie a Băncii Mondiale. Nu pierdem nicio zi pentru contactele internaţionale, lucrăm la toate nivelurile. Au fost discutate programele actuale de sprijin pentru Ucraina şi altele promiţătoare. Desigur, ne-am concentrat pe reconstrucţie – tot ce trebuie făcut în multe oraşe şi sate ucrainene care au suferit atacuri teroriste din partea ocupantului. Clădiri rezidenţiale, infrastructura socială, baza economică a vieţii – toate acestea trebuie reconstruite. Şi le mulţumesc partenerilor pentru că au înţeles că sincronizarea şi coordonarea eforturilor sunt cruciale”, a menţionat Zelenski.

5.000 de criminali periculoși, eliberați pe străzile Rusiei. Prigojin: ”I-am antrenat mai bine decât pe pionierii din vremea sovietică”

Peste 5.000 de deținuți care au fost recrutați în rândurile grupării de mercenari „Wagner” pentru războiul din Ucraina și-au încheiat deja contractele și au fost eliberați. Acest lucru a fost anunțat de liderul „Wagner” Evgheni Prigojin ieri, 24 martie, scrie ziare.com.

El susține că infractorii liberați comit infracțiuni de 10-20 de ori mai puține decât „indicatorii standard” care existau înainte de începerea invaziei pe scară largă a Ucrainei. Prigojin vede ca un fapt ”pozitiv” că mii de persoane condamnate pentru crime grave vor merge pe străzile Rusiei.

„Pot spune cu încredere: am redus criminalitatea în Rusia de 10 ori și am antrenat foști pușcăriași mai bine decât am antrenat pionierii în vremea sovietică”, a spus liderul Wagner.

Conform raportului Institutului pentru Studierea Războiului (ISW) din 21 martie, contractele „wagnerienilor” recrutați în penitenciarele rusești expiră, iar Kremlinul nu îi permite lui Prigojin să recruteze noi prizonieri.

Pe 20 martie, Evgheni Prigojin a vorbit deja despre presupusa pregătire a ofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei asupra Belgorodului.

Te-ai plictisit de paltonul lung? Reinventează-l!
Articolul anterior
Ce spune rochia de mireasă despre tine
Articolul următor