Ce spune rochia de mireasă despre tine

Conform unui nou studiu, multe dintre miresele de astăzi nu mai urmează tradiția și renunță la multe obiceiuri. Unul dintre ele este renunțarea la modelul tradițional de rochie de mireasă și la culoarea albă.

separator

Iată ce spune fiecare tip de rochie de mireasă despre tine:

prestigiob

1. Rochia tip prințesă

Deși pot părea conservatoare, cele care preferă acest tip de rochie de mireasă sunt niște romantice incurabile. Sunt acele femei care cred în dragoste și în finalurile fericite și care plâng în hohote la filme. Miresele – prințese urmează exemplul lui Kate Middleton și cred în adâncul sufletului că se mărită cu prințul din poveste chiar dacă nu îl cheamă William și nu va deveni niciodată rege.

rochiemireasas547_1848_detail

2. Costumul deux pieces

Femeile care sunt tot timpul în acțiune nu au timp de o rochie de mireasă vaporoasă și boemă. Ele preferă un costum format din fustă și sacou astfel că după ce se termină evenimentul își mai pot rezolva câteva din treburile rămase restante.

Pixelformula Elie Saab Womenswear Summer 2014 Haute Couture  Paris France

3. Non Alb

Cele care preferă rochia de mireasă în alte culori în afară de alb sunt persoane moderne și nonconformiste. Când sunt întrebate care este ultima carte pe care au citit-o aceste femei se uită mirate peste ochelari și răspund „ediția online a celei mai populare reviste de modă”.

rochie-de-mireasa-sirena-josephine

4. Rochia sirenă

Miresele sirenă sunt firi realiste. Ele știu că au ales cel mai popular model de rochie de mireasă de pe planetă, dar asta pentru că le scoate în evidență trupul perfect. Cui îi pasă că mai sunt multe alte mirese cu același tip de rochie? Pe mine arată cel mai bine!

110246-3

5. Rochia de mireasă cu mâneci lungi

Dacă singura rochie de mireasă pe care ai putea să o admiri vreodată este cea cu mâneci lungi, ești o femeie care vede eleganța și frumusețea în termeni de „discret”, „decent”, „cuminte” și „clasic”. Admiri domnițele din Evul Mediu și ți-ai fi dorit să te naști în această epocă, a trupurilor bine acoperite de haine și desuuri. Ești o fire pudică și loială, cu convingeri fixe despre ceea ce înseamnă să fii un om cuviincios.

110247-4

6. Rochia de mireasă scurtă și retro

Fără doar și poate, îți place să înfrumusețezi lucrurile moderne cu farmecul celor de modă veche. Adori eleganța clasică, însă ești suficient de îndrăzneață, încât să îți arăti formele frumoase. Trăiești fiecare clipă la maximum, iar personalitatea ta este un cocktail interesant de nonconformism și pasiune pentru anumite aspecte frumoase ale trecutului.

110248-5

7. Rochia de mireasă în stil roman

Îți plac rochiile de mireasă în stil roman? Ești o femeie sensibilă, delicată, apreciată pentru finețea și altruismul tău. Ai adopta toți copiii abandonați în orfelinate și ești foarte generoasă!

110244-1

8. Rochia de mireasă cu corset în formă de inimă

Fără doar și poate, ai ajuns la vârstă adultă, însă continui să privești în secret desenele cu părinți și prințese Disney. Ești o romantică incurabilă, ce idealizează dragostea și te identifici cu imaginea pură și naivă a femeii, care are nevoie de protecția unui bărbat puternic și impunător. Admiri foarte mult oamenii curajoși și ești în continuă căutare de ocrotire și îndrumare.

Surse: http://www.perfecte.ro/, http://stil.acasa.ro/

Prezentatoarea care s-a tuns chel!
Articolul anterior
Xenia Borodina va reveni la muncă?
Articolul următor
Alte articole interesante