Actri

Încă nu știm care este relația lor de zi cu zi, însă în film cei doi vor fi o pereche de invidiat. Amintim că filmul își va face premiera la sfârșitul aceastui an, data însă nu a fost anunțată.
Actri
Încă nu știm care este relația lor de zi cu zi, însă în film cei doi vor fi o pereche de invidiat. Amintim că filmul își va face premiera la sfârșitul aceastui an, data însă nu a fost anunțată.
Sculpturile de gheață au fost principala atracție pentru mai multor turiști din munții Tatra. Cele 20 de sculpturi au fost cioplite de artiști din mai multe țări din Europa în cadrul unui festival internațional. 50 de tone de gheață au fost transformate în opere de artă.
Prin cioplirea mai multor figuri din gheață, sculptorii au îndeplinit una dintre principalele condiții ale festivalului. Iar juriul și turiștii sunt cei care decid care va fi câștigătorul. În amurg, sculpturile au putut fi văzute în deplina lor splendoare, atunci când operele de artă au fost învăluite de mai multe lumini colorate, transmite moldova1.md.
„Aceasta este Ria din Rio, o dansatoare de la carnavalul din Rio de Janeiro.”;
„Această femeie întruchipează valoarea vieții și aduce bucurie fiecărei inimi.”;
„Statuia se numește „Madonna fără chip” și, în opinia noastră, ea este simbolul fetelor din lumea întreagă, obsedate de aspectul perfect, pierzându-se pe sine în acest proces.”;
„O femeie este simbolul vieții, de aceea sunt create frumoasele sculpturi în chipuri de femei în numeroase ipostaze. Femeilor, într-adevăr, trebuie să li se plătească tribut în calitate de mame, partenere, prietene și surori”, spune organizatorul festivalului Lukas Brodansky.Publicitate
Turiștii sunt, realmente, entuziasmați de numeroasele sculpturi și chipuri ale mai multor persoane.
„Ținem pumnii pentru ai noștri, dar și pentru Cehia.”;
„Probabil, Germania și Cehia.”;
„Da, am un favorit – Republica Cehă.”
Juriul spune că sculptorii trebuie să țină cont de niște rigori în acest proces de creație.
„Armonia întregului proces este să ai o idee, o figură, o poziție, un proces”, afirmă membrul juriului Martin Barnáš.
La Festivalul de gheață au participat sculptori din 10 țări, printre care Olanda, Marea Britanie și Germania.
Producţia de electricitate din surse de energie regenerabilă în Uniunea Europeană a crescut, în termeni absoluţi, cu aproape 5% din 2020 în 2021, dar consumul brut de electricitate s-a majorat de asemenea, în principal în urma redresării economiei după ridicarea restricţiilor.
Ca rezultat, în UE ponderea surselor de energie regenerabilă în consumul brut de electricitate a crescut cu doar 0,1 puncte procentuale (pp), de la 37,4% în 2020 la 37,5% în 2021.
Energia eoliană şi energia hidroelectrică au reprezentat peste două treimi din totalul electricităţii generate din surse regenerabile (37% şi, respectiv, 32%), restul de o treime provenind de la energia solară (15%), biocombustibili solizi (7%) şi alte surse de energie regenerabilă (8%). Sursa cu cea mai rapidă creştere a fost energia solară, care în 2008 reprezenta doar 1% din electricitatea consumată în UE.
Trei sferturi din energia electrică în Austria și Suedia provine din surse regenerabile, arată datele publicate ieri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
În 2021, mai mult de trei sferturi din consumul brut de electricitate din Austria (76,2%) şi Suedia (75,7%) era generat din surse regenerabile. Aceste state membre UE sunt urmate de Danemarca (62,6%), Portugalia (58,4%), Croaţia (53,5%), Letonia (51,3%), Spania (45,9%), Germania (43,7%) şi România (42,4%).
La polul opus, cea mai scăzută pondere a electricităţii din surse de energie regenerabilă a fost în Malta (9,7%), Ungaria (13,7%), Luxemburg (14,2%), Cehia (14,5%) şi Cipru (14,8%).
Imagini din satelit dintr-o zonă din apropierea unui sat din Rusia arată un cimitir care se extinde rapid și în care sunt înmormântați mulți dintre cei uciși în lupte pentru Grupul Wagner, scrie Hotnews cu referire la CNN.
Potrivit sursei, imaginile cu rânduri de morminte proaspete în apropierea satului Bakinskaia din regiunea Krasnodar au început să apară pentru prima dată pe rețelele de socializare în decembrie.
Iar pe 2 ianuarie, agenția de știri de stat rusă RIA Novosti l-a arătat pe fondatorul Wagner, Evgheni Prigojin, vizitând locul și depunând o coroană de flori la unul dintre morminte.
„Aici îngropăm luptători care au indicat în testamentul lor că vor să fie îngropați aici”, a explicat Prigojin, potrivit RIA. „Sau orfani și cei ale căror trupuri, dintr-un anumit motiv, rudele nu vor să le ia”.
Imagini din satelit realizate pe 24 noiembrie 2022 arată trei rânduri de morminte pe un nou teren. Când Prigojin a vizitat-o la începutul lunii ianuarie, el a declarat pentru RIA Novosti că 93 de morminte fuseseră săpate. O altă imagine din satelit Maxar, realizată la 24 ianuarie, arată parcela deja practic plină, cu 14 rânduri suplimentare.
Mercenarii Wagner au fost prinși într-o lungă bătălie de uzură cu forțele ucrainene, au cucerit orașul Soledar și sunt acum angajați în asaltul asupra orașului Bahmut și a satelor din jur. Oficialii ucraineni spun că Wagner a trimis valuri de infanterie spre pozițiile lor și au suferit pierderi grele în acest proces.
Numărul mare de victime a făcut ca zona să fie supranumită „mașina de tocat carne”, iar cimitirul din Bakinskaia, care se extinde rapid, ilustrează numărul mare de morți.
Potrivit fondatorului Wagner, Evgheni Prigojin, doar o parte dintre luptătorii grupului sunt îngropați acolo.
Departamentul Trezoreriei SUA a desemnat joi Wagner drept o organizație criminală transnațională semnificativă și a impus o serie de sancțiuni asupra unei rețele transnaționale care o susține.