Tatăl lui Ricky Martin a suferit un atac cerebral

Familia lui Ricky Martin este deprimată. Tatăl interpretului este grav bolnav și a fost internat în spital.

separator

1000509261001_2176060820001_ricky-martin-in-the-spotlight-hd-768x432-16x9

Potrivit Telemundo, tatăl artistului, Enrique Martin Negroni, a fost spitalizat de urgenţă într-o unitate din Puerto Rico. Potrivit presei hispanice, tatăl lui Ricky Martin a suferit un atac cerebral, scrie tvhappy.ro.

Prin intremediul contului de socializare, Eric Martin, unul dintre fraţii vedetei, le-a cerut internauţilor să se roage pentru sănătatea tatălui lor:

„Oameni buni, am nevoie să vă rugaţi pentru tata. Se află în spital într-o stare critică, şi doar Dumnezeu mai poate face un miracol să-l scoată de acolo şi să nu moară!”, a scris acesta pe Instagram.

PARIS, FRANCE - JUNE 25:  Ricky Martin and Jwan Yosef attend the Balmain Menswear Spring/Summer 2017 show as part of Paris Fashion Week on June 25, 2016 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Ulterior, Eric Martin a mai făcut o postare în care a semnalat o ameliorare în ce priveşte sănătatea tatălui lor:

„Starea sa se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Vă mulţumesc pentru rugăciuni”.

Telemundo dezvăluie că Enrique Martin este conectat la un aparat de ventilaţie (respiraţie) artificială şi a fost sedat de către medici.

A fost desemnată mașina anului 2024. Pentru al treilea an la rând, o mașină electrică conduce topul

SUV-ul electric produs de compania auto franceză a primit un total de 329 de puncte din partea juriului format din 59 de jurnaliști internaționali, reprezentând 22 de țări. Fiecare jurat nominalizează șapte mașini noi care au fost puse în vânzare înainte de sfârșitul anului calendaristic precedent, iar modelele cu cele mai multe voturi alcătuiesc lista finală, scrie tvrmoldova.md.

Potrivit Biziday, Ceremonia de decernare a avut loc la Salonul Internațional de la Geneva.

Renault Scenic E-Tech a fost desemnată mașina anului 2024, devansând BMW i5 și Peugeot 3008.

SUV-ul electric produs de compania auto franceză a primit un total de 329 de puncte din partea juriului format din 59 de jurnaliști internaționali, reprezentând 22 de țări.

Fiecare jurat nominalizează șapte mașini noi care au fost puse în vânzare înainte de sfârșitul anului calendaristic precedent, iar modelele cu cele mai multe voturi alcătuiesc lista finală.

Pe locul 2 s-a clasat BMW i5, cu 308 puncte, iar podiumul a fost completat de Peugeot 3008, cu 197 de puncte.

Cele trei au fost urmate de Kia EV9 (190 de puncte), Volvo EX30 (168 de puncte) și BYD Seal (131 de puncte).

Anul trecut, Jeep Avenger a fost votat votată mașina anului, iar, în 2020, câștigătorul a fost Kia Ev 6. 

Potrivit regulilor topului, “principalele criterii pe baza cărora ar trebui să fie evaluat un autovehicul sunt designul general, confortul, siguranța, manevrabilitatea și starea generală de funcționare pe șosea, performanța, funcționalitatea, cerințele de mediu, satisfacția șoferului și prețul. Inovația tehnică și raport calitate-preț sunt factori majori”, scrie presa de specialitate.

Regele Charles și Regina Camilla au salarii imense. Cât câștigă fiecare într-un singur an

Regele Charles și Regina Camilla sunt printre cei mai bogați oameni din Regatul Unit. Pe lângă salariile mari au o avere netă uimitoare datorită colecției lor de active, scrie evz.ro.

Regele Charles câștigă 86 de milioane de lire sterline. O cifră care va crește la aproape 125 de milioane de lire sterline în 2025.  Alături de acest salariu anual, regele și regina au o valoare netă uimitoare datorită colecției lor de active.  Apoi se adaugă iubita casă Balmoral a regretatei regine. Mai sunt caii ei de curse și o colecție impresionantă de bijuterii care a fost inițiată de regretata bunică a reginei Elisabeta, regina Mary.

Regele Charles și Regina Camilla sunt foarte bogaţi

Regele Charles are o valoarea netă totală estimată la aproximativ 1,8 miliarde de lire sterline. O parte din aceasta provenind din proprietățile, mașinile și colecțiile private. Cu toate acestea, o parte secretă a averii regelui și reginei provine din investițiile lor.

Regele Charles colectează un salariu anual prin subvenția suverană. Membrii familiei regale folosesc acești bani pentru a plăti cheltuielile din îndatoririle oficiale. Printre acestea sunt tururile regale și întreținerea reședințelor regale. Cu toate acestea, nu este singura sursă de bani a lui Charles și Camillei.

Ei obțin venituri și din Ducatul Lancaster, care este transmis de la monarh la monarh. Ducatul Lancaster acoperă 18.000 de hectare de teren în Lancaster și Yorkshire. Mai are unele proprietăți din Londra. Întregul teren este evaluat la 645 de milioane de lire sterline și generează profit în valoare de 20 de milioane de lire sterline în fiecare an.

Nu se stiu cu adevărat sumele investite

Înainte de a deveni rege, Charles ar fi beneficiat de Ducatul de Cornwall, care acoperă terenuri în sud-vestul Angliei. Cu toate acestea, el a fost transferat prințului William atunci când Charles a încetat să mai fie duce de Cornwall. Mai mult decât atât, din cauza naturii necunoscute în jurul a ceea ce Charles și Camilla au investit personal, este imposibil să se știe adevărata sumă, deși estimarea The Guardian îl plasează la 142 de milioane de lire sterline.

Este posibil ca regretata regină să-și fi transferat toate investițiile fiului ei. Mai mult, dacă regretata regină nu ar fi plătit impozit pe moștenire, toate aceste bunuri ar fi fost transferate lui Charles în întreaga lor sumă.

Bijuteriile deţinute de Regele Charles și Regina Camilla

Unul dintre cele mai evidente atuuri pe care le au regele Charles și Camilla este colecția privată de bijuterii a familiei. A fost începută de străbunica regelui, regina Maria. The Guardian a făcut o estimare a colecției de bijuterii . Ar fi de 533 de milioane de lire sterline.

Dacă regele Charles și Camilla își scot bijuteriile la licitație, ar strânge chiar mai mult decât valorează. Când unele dintre bijuteriile Prințesei Margaret au fost scoase la licitație în 2006, acestea au ajuns să câștige de 18 ori mai mult decât estimarea lor. U n articol a fost evaluat la doar 30 de lire sterline și a ajuns să fie vândut cu 3.600 de lire sterline.

Ce a făcut o fostă profesoară cu moștenirea surpriză de 1 miliard de dolari de la soțul decedat: „Mi-a spus să fac ce cred cu ei”

O fostă profesoară a Facultăţii de Medicină Albert Einstein a donat un miliard de dolari acestei şcoli din oraşul New York, pentru achitarea taxelor şcolare ale tuturor studenţilor, a anunţat luni instituţia de învăţământ. Donația făcută de Dr. Ruth Gottesman este cel mai substanţial dar de acest fel oferit în Statele Unite, potrivit Reuters, citată de digi24.ro.

Dr. Ruth Gottesman a donat această sumă din averea pe care i-a lăsat-o moștenire soțul ei, David ”Sandy” Gottesman, un expert financiar pe Wall Street şi investitor în Berkshire Hathaway, care a decedat în septembrie 2022. ”Îi sunt foarte recunoscătoare fostului meu soţ Sandy pentru că mi-a lăsat aceste fonduri în grijă şi sunt fericită să am marele privilegiu de a face acest dar pentru o cauză atât de demnă”, a spus ea într-un comunicat comun, semnat alături de instituţia de învăţământ.

Ruth Gottesman s-a alăturat facultăţii de medicină în anul 1968. În perioada cât a predat la Facultatea de Medicină Albert Einstein ea a făcut cercetări în domeniul dizabilităţilor de învăţare la copii şi a creat un program de alfabetizare pentru adulţi. În prezent, este preşedinta consiliului de administraţie al şcolii şi face parte din consiliul de administraţie al Montefiore Health System, spitalul afiliat facultăţii.

Prin intermediul acestei donaţii, tuturor studenţilor la zi li se va rambursa taxa pentru semestrul de primăvară 2024, iar toţi viitorii studenţi vor învăţa gratuit. Taxa de şcolarizare la această facultate este de 60.000 de dolari pe an, iar mulţi studenţi acumulează credite de peste 200.000 de dolari după absolvire.

”Acest dar transformator are drept scop atragerea unei game diverse şi talentate de persoane, care altfel n-ar fi dispus de mijloace pentru a urma o educaţie medicală”, a precizat instituţia de învăţământ, adăugând că este cel mai mare dar oferit unei şcoli medicale din Statele Unite. Facultatea, la care sunt înscriși circa 1.100 de studenţi, este situată în Bronx, o zonă care se clasează pe ultimul loc în statul New York din punctul de vedere al indicatorilor şi factorilor de sănătate, potrivit Institutului pentru sănătatea populaţiei din cadrul Universităţii din Wisconsin.

Cum să te machiezi de Revelion
Articolul anterior
A murit actrița Carrie Fisher!
Articolul următor