Uluitor! Secretele din viața lui George Michael au ieșit la iveală

După vestea morții interpretului britanic George Michael, utilizatorii rețelelor de socializare au început să împărtășească detalii despre faptele de caritate ale artistului și modul cum au fost ajutați mai mulți oameni. Datele ieșite la iveală sunt, cu adevărat, impresionante.

separator

1483491377-f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800

A ieșit la iveală faptul că, de-a lungul anilor, interpretul a sprijinit, în secret, mai multe organizații de caritate și oameni aflați în suferință, fără a face publicitate din asta, fapt ce a scos în evidență sufletul mărinimos și sensibil al artistului, care ajuta oamenii necondiționat.

Jane Barron, purtător de cuvânt al Organizației britanice de Binefacere Terrence Higgins Trust, ce oferă sprijin persoanelor cu HIV și SIDA, a povestit că Michael, timp de mai mulți ani, a donat personal bani pentru ajutorarea bolnavilor infectați cu HIV.

„Contribuțiile sale au permis ca persoanele cu HIV să poată conviețui într-o lume fără prejudecăți și discriminare”, a conchis Barron.

După cum a menționat Childline Esther, fondatorul și președintele liniei de asistență telefonică în susținerea copiilor, ,,din 1996, artistul a redistribuit toate veniturile piesei Jesus To A Child în scopuri de caritate. Potrivit calculelor sale, de-a lungul anilor, acesta ar fi transferat milioane de dolari organizației, pentru a salva sute de mii de copii.

„Timp de mulți ani, el a fost filantropul cel mai extraordinar, cel mai generos, care, nesilit de nimeni, a donat sume importante la Childline, însă ne-a interzis să facem public această informație. De aceea, puțini au știut despre sumele pe care acesta le-a donat pentru copiii vulnerabili din țară”, a adăugat Esther.

Mai mult, atunci când mama lui George Michael a murit de cancer, în 1997, artistul a susținut un concert caritabil la Londra, pentru asistentele medicale care au avut grijă de mama sa, dar a și oferit sprijin fundației Macmillan Cancer Support, care ajută bolnavii afectați de cancer.

După moartea interpretului, internautii au început să publice poveștile lor pe Twitter, despre modul în care au fost ajutați de George Michael.

S-a adeverit că artistul făcea deseori transferuri bănești impunătoare în contul oamenilor aflați în situații dificile.

Prezentatoarea TV, Richard Osman, a dezvăluit că, în emisiunea sa ,,Deal or No Deal”, o femeie care visa să devină mamă, dar care nu avea bani pentru a efectua procedura de fertilizare in vitro, a fost sunată a doua zi de către George Michael, care, în secret, i-a depus în cont suma necesară – 25.000 dolari.

Jurnalista Sally Hughes a spus că, odată, interpretul a oferit unei barmanițe 6000 dolari, după ce aflase că aceasta era în același timp studentă la Colegiul de medicină și avea datorii la bancă, scrie publicația The Guardian.

De asemenea, actrița Emilin Mondo a recunoscut că Michael a fost alături de ea ca voluntar la un centru de plasament pentru copii, însa artistul i-a cerut să nu vorbească nimănui despre acest lucru.

George Michael a murit de Crăciun

6 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi
Articolul anterior
Ce bucate aleg moldovenii pentru masa de Crăciun! Te poți inspira și tu
Articolul următor
Alte articole interesante