Vedete care au dat faliment!

Câştigă sume incredibilie, dar, de multe ori, nu ştiu cum s

separator
ă le gestioneze corect. Noi îți prezentăm câteva staruri care au rămas, oficial,  fără niciun ban în buzunar.   

Donald Trump

Multimiliardarul Donald Trump a dat faliment de patru ori până acum.  Partea bună pentru el a fost că numai companiile deţinute au dat faliment. Atâta timp cât nu dă faliment personal, Donald Trump încă are şanse să se numere printre cei mai bogaţi oameni din lume.

Donald Trump

Larry King

Celebru în toată lumea, legendarul jurnalist Larry King era să rămână pe drumuri în anii ’70, când avea datorii uriaşe. De asemenea, cunoscuta gazdă de talk show american a mai fost acuzat că a furat 5.000 dolari de la un parteneri de afaceri.

Larry King

Marvin Gaye

În ciuda succesului înregistrat cu melodiile lui senzuale de dragoste, Marvin Gaye nu se pricepea prea bine la gestionarea averii. Astfel, în 1979, cunoscutul cântăreţ a depus actele de faliment personal şi a ajuns să locuiască într-o maşină de pâine.

marvin-gaye-sunny-mercury

Shane Filan (Westlife)

Cântăreţul britanic a fost nevoit să depună actele de faliment cu doar câteva zile înainte de ultimul turneu al trupei Westlife.

Se pare că problemele cele mai mari au venit odată cu criza imobiliară din Marea Britanie, care l-a lovit greu.

Shane Filan

Kerry Katona (Atomic Kitten)

O altă cântăreaţă ajunsă la sapă de lemn este şi Kerry Katona, de la Atomic Kitten.

Cu patru copii şi o relaţie tumultuoasă cu alt membru al unei trupe de succes, Brian McFadden (Westlife), a reuşit la un moment dat să-şi revină. Câştigase un concurs tip reality show.

A intrat în faliment personal după ce nu a putut să plătească 82.000 lire dintr-o factură de taxe în valoare de 417.000 lire sterline.

Kerry Katona (Atomic Kitten)

Acesta este motivul din spatele exploziei extrem de puternice din Iran

Nicio încărcătură militară nu era depozitată în cel mai mare port din Iran sâmbătă, când a avut loc o explozie soldată cu cel puţin 28 de morţi şi o mie de răniţi, a anunţat duminică Ministerul Apărării, relatează AFP, informează Agerpres.

„Nu a existat şi nu există la ora actuală nicio încărcătură (…) pentru carburant militar sau pentru utilizare militară în zona incendiului şi a portului Shahid Rajaee”, a declarat la televiziunea de stat un purtător de cuvânt al ministerului, Reza Talai-Nik.

„Din nefericire, 28 de persoane sunt decedate”, a declarat într-o înregistrare video postată pe site-ul guvernului directorul Semilunii Roşii iraniene, Pirhosein Koulivand, adăugând că „20 de persoane se află la terapie intensivă”. În noul său bilanţ, Semiluna Roşie face referire la peste o mie de răniţi.

Avioane bombardiere pline cu apă şi elicoptere au fost mobilizate pentru a stinge incendiul, la 24 de ore după explozie, potrivit imaginilor televiziunii de stat.

Autorităţile au dispus închiderea duminică a birourilor publice şi a unităţilor şcolare la Bandar Abbas, oraş cu circa 650.000 de locuitori, în timp ce fumul continuă să se răspândească în împrejurimi, potrivit unui responsabil al salvatorilor, Mehrdad Hasanzadeh.

sursa: stiripesurse.ro

Putin oferă ajutor Iranului

Kremlinul informează că președintele rus Vladimir Putin s-a oferit să ajute Iranul în a face față exploziei care a zguduit cel mai mare port comercial al țării.

Acesta a transmis „cuvinte de simpatie sinceră și de sprijin pentru familiile victimelor și urările sale de recuperare tuturor celor răniți”. Flăcările continuau să ardă duminică în cel mai mare port comercial din Iran, a doua zi după explozia devastatoare de sâmbătă soldată cu cel puţin 25 de morţi şi 1.000 de răniţi, relatează AFP.
Deflagraţia, care s-a auzit pe o rază de zeci de kilometri, s-a produs sâmbătă în jurul prânzului (08.30 GMT), pe un chei din portul Shahid Rajai, pe unde tranzitează 85% din mărfurile din Iran, conform Agerpres.

Atac armat la o mină de aur din Nigeria

Un oficial local al sindicatului minier, Yahaya Adamu Gobirawa, a declarat vineri pentru Agenția France-Presse (AFP) că „bandiții” au atacat situl minier joi la prânz, ucigând „nouăsprezece persoane, inclusiv cinci milițieni care asigurau securitatea minerilor ”, transmite democracy.md cu referire la mediafax.ro.

„Bandiții s-au dus direct la mina de aur și au ucis paisprezece mineri. Alte cadavre au fost descoperite ulterior”, a adăugat directorul Amnesty International în Nigeria, Isa Sanusi.

Sanusi a revizuit în creștere numărul morților sâmbătă, explicând că celelalte victime erau „săteni care încercau să fugă încă acolo”.

Zamfara este unul dintre statele nigeriene terorizate de grupuri criminale, cunoscute la nivel local drept „bandiți”, care atacă forțele de securitate și, de asemenea, satele, ucigând și răpând rezidenți pentru răscumpărare și ardând case după ce le-au jefuit.

Și Dima Bilan a căzut pradă operațiilor estetice!
Articolul anterior
Vezi cât de mult îți plac banii în funcție de zodie!
Articolul următor
Close menu