Vezi cât de mult îți plac banii în funcție de zodie!

Unii îşi măsoară fericirea în banii, alţii sunt nefericiţi tocmai pentru că au mulţi bani. Depinde care este rolul lor în viaţa ta! Iată care sunt cele mai materialiste semnele zodiacale!

separator
Top 5 zodii materialiste!

Berbec

Conform astrologilor, berbecii sunt materialiștii zodiacului. Preocuparea lor pentru bani provine și din dorința de a se împărți cu cei din jur și a le face toate poftele. Față de alte zodii, berbecii nu sunt zgârciți și adoră să ofere cadouri celor dragi. Ei nu vor să facă bani pentru a strânge averi, ci își doresc să-i cheltuiască după bunul plac.

Rac

Nu doar că sunt înnebuniți după bani, dar sunt și cei mai zgârciți nativi ai zodiacului. Strâng fiecare bănuț ca și cum mâine ar fi sfârșitul lumii și nu ar mai avea de unde să facă rost de bani. Culmea este că nici măcar nu își fac poftele ci pun fiecare bănuț la pușculiță pentru zile negre.

Scorpion

Scorpionii sunt în primul rând foarte egoiști. Vor cât mai mult și totul numai pentru ei. Nu cunosc noțiunea de a împărți ceva, nici măcar o ciocolată. Sunt de părere că totul li se cuvine și de aici și pasiunea lor pentru bani, dar mai ales pasiunea și plăcerea de a cheltui banii câștigați. Aceștia nu țin cont de sume atunci când vine vorba despre propriile plăceri.

Taur

Dragostea taurilor pentru bani vine din teama de sărăcie. Nu vor să ajungă să depindă de alții sau să nu aibă bani să se întrețină. Se gândesc că în orice moment se poate întâmpla ceva rău și ar fi mai bine să aibă decât să se chinuie să facă rost de ei.

Capricorn

Capricornul este muncitor din fire și își muncește fiecare bănuț strâns. Nu îi place să primească nimic degeaba și nici nu acceptă favoruri gratuite. Întotdeauna oferă ceva în schimbul a ceea ce primește. Când vine vorba de bani nu prea știe să se împartă cu cei din jur. Este strâns la pungă și își ține bănuții pentru zile negre.

Sursa

Vedete care au dat faliment!
Articolul anterior
N-o să-ţi treacă prin cap cum se menţine tânără Anastasia Lazariuc
Articolul următor
Alte articole interesante