,,Sugar”, piesa care va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2021

Interpreta Natalia Gordienko a dezvăluit numele piesei care va reprezenta țara la concursul Eurovision Song Contest 2021. Așadar, piesa se numește ,,Sugar”, ceea ce în limba engleză înseamnă ,,zahăr”.

,,Pentru că viața e prea scurtă, îndrăznește să încalci regulile, iartă fără ezitări, râzi cu poftă, sărută fără să te grăbești și iubește sincer! Vă transmit un gând bun de Ziua Îndrăgostiților și vă îndemn să vă pregătiți de venirea primăverii cu cea mai dulce piesă – ”SUGAR”!”, a notat Natalia Gordienko.

Amintim că piesa a apărut în urma unei colaborări internaționale cu artiști și compozitori precum Filip Kirkorov, Dimitris Kontopoulos și Ilias Kokotos din Grecia și alții.

Artistul popular al Rusiei, Filip Kirkorov a vorbit despre motivul pentru care a ales-o pe Natalia Gordienko pentru a evolua la Eurovision, în cadrul unui interviu pentru Yana Churikova pe canalul de Yana Chu YouTube, relatează life.ru.

Potrivit lui Kirkorov, la Eurovision anul acesta o va promova doar pe Gordienko, deoarece el crede în Natalia și ea are încredere deplină în el.

„Am întrebat-o: ești gata să ai încredere, să te schimbi, să devii o nouă Natasha Gordienko? Tu vei fi sexy”, a spus artistul. Kirkorov a mai spus că toată lumea trebuie să fie foarte surprinsă când va auzi melodia cu care va cânta Natalia la competiție.

Regele popului a promis că numărul va fi „foarte dulce”.

Încă un medic din Chișinău a murit de Covid-19
Articolul anterior
Alarmant! La fiecare 4 zile, un copil este internat la Institutul Oncologic cu o formă de cancer
Articolul următor
Alte articole interesante