Tânărul care a fugit aseară din Spitalul de Psihiatrie din Bălți a fost localizat

Tânărul care a fugit aseară din Spitalul de Psihiatrie din Bălți a fost găsit! Acesta a fost localizat în satul Elizaveta din mun. Bălți și întors în instituția medicală.

Acesta se deplasa pe traseu, singur, la câțiva kilometri de spital.

Poliția mulțumește tuturor pentru implicare.

Băiatul de 19 ani se afla internat din 2021 la tratament forțat, după ce a comis un omor în Soroca.

Cui rămâne averea lui Roberto Cavalli. Designerul a devenit tată pentru a șasea oară la vârsta de 82 de ani

Roberto Cavalli, renumitul designer de modă italian, a încetat din viață recent la Florența, la vârsta de 83 de ani. Tragicul eveniment vine la scurt timp după ce designerul a experimentat bucuria de a deveni tată pentru a șasea oară, la vârsta de 82 de ani, un capitol surprinzător și fericit în viața sa. 

Roberto Cavalli, cunoscut pentru abordările sale inovatoare în designul de modă, a lăsat în urmă o moștenire impresionantă în industria modei, caracterizată prin pasiunea pentru imprimeuri îndrăznețe și materiale extravagante, scrie realitatea.net. Pe lângă succesul său profesional, viața lui personală a fost la fel de colorată, marcând recent un nou început cu nașterea fiului său Giorgio, numit astfel în memoria tatălui său, pe care l-a pierdut la vârsta de patru ani.

Giorgio, cel mai mic membru al familiei Cavalli, este rodul relației lui Roberto cu modelul suedez Sandra Nilsson, cu care designerul a trăit o poveste de dragoste plină de afectiune. Diferența de vârstă dintre cei doi nu a împiedicat cuplul să împărtășească o legătură profundă, consolidată acum prin sosirea noului lor copil.

„Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani”, a declarat Roberto Cavalli, anul trecut.

Roberto Cavalli, un tată dedicat până în ultimele momente

Deși a trăit o viață plină de fast și recunoaștere, Cavalli a fost întotdeauna dedicat familiei sale. Cu cinci copii din căsătoriile anterioare și cu micul Giorgio, designerul a demonstrat că rolul de părinte a fost una dintre cele mai importante responsabilități și bucurii ale sale. Chiar înainte de a deceda, Cavalli a exprimat fericirea și emoția de a putea vedea și ține în brațe cel mai nou membru al familiei.

Averea celebrului om de afaceri va fi împărțită între cei șase copii ai săi, deși încă nu a fost făcut un anunț oficial în acest sens.

Moartea lui Roberto Cavalli a lăsat un gol în inimile celor dragi și a fanilor săi din întreaga lume. Cu toate acestea, viața continuă în special prin micul Giorgio, care va purta mai departe nu doar numele, dar și amintirea tatălui și bunicului său. Designerul va fi înmormântat într-o ceremonie privată la Florența, lăsând în urmă o moștenire de neegalat în lumea modei și o poveste de viață demnă de admirație.

Roberto Cavalli va fi amintit nu doar ca un titan al modei, ci și ca un om care a trăit cu pasiune până în ultimele momente ale vieții sale.

În spitalele din Turcia meniul bolnavilor este ca la restaurant. Internauții au rămas uimiți

Într-un spital de stat din Turcia, meniul bolnavilor este ca la restaurant. Pacienții primesc ciorbă, felul doi, gustare și desert. Toate împachetate individual. Această atenție acordată detaliilor și calității serviciilor oferite pacienților este un gest important care contribuie la confortul și recuperarea acestora în timpul șederii lor în spital.

O româncă a filmat meniul într-un astfel de spital, și a postat videoclipul pe TikTok, scrie realitatea.net. Reacțiile comentatorilor au fost variate.

„La noi in Romania mananca trei pacienti din ce este acolo”, „La cât costă o zi de spitalizare mi se pare normal”, „Eu is spitalul din U.K imi faceam singura meniul pe o tabletă (spital de stat). Nu se compară cu Romania nici 1%, trist!”, ,,In Elvetia este la fel. În spital ai 3-4 meniuri la alegere. Dar,si platesc o asigurare medicala de 500 franci pe luna“. Video, mai jos!

Tinerii de la Ansamblul ,,Hecenii”, invitați speciali la sediul Ansamblului „Joc”. Coregraful Dionisie Cobilaș, premiat pentru promovarea dansului popular

Dansatorii din satul Heciul Nou, raionul Sângerei, care au ridicat sala în picioare la concursul „Românii au talent”, au fost invitații de onoare ai Ansamblului „JOC” din Chișinău. Tinerii au fost felicitați pentru succesul de la „Românii au talent”, unde au scris istorie fiind promovați prin Golden Buzz direct în semifinala concursului.

De asemenea, coregraful de la „Hecenii”, Dionisie Cobilaș, a fost premiat pentru faptul că promovează dansul popular.

,,Hecenii la Baletul Național JOC! Tinerii extraordinari, laureați cu „Golden Buzz” din partea Andra la Romanii au talent „, au fost astăzi invitați speciali la sediul instituției noastre. Aici, ei au fost felicitați pentru performanțele lor remarcabile și au primit întregul nostru suport pentru semifinala concursului. Această vizită le-a oferit ocazia să exploreze și să experimenteze esența JOC: au vizitat muzeul unde istoria trupei este prezentată în amănunt, au admirat diversitatea costumelor din costumeria noastră și au asistat la repetiția generală pentru spectacolul din 17 aprilie, ce va avea loc în Iași.

Artiștii noștri i-au întâmpinat pe tineri cu căldură, și împreună am creat momente memorabile, pe care le puteți vedea în videoclipul de mai jos. Le urăm succes lui Dionisie Cobilas și tuturor tinerilor pasionați și iubitori de dans în semifinala „Românii au Talent” noi le ținem pumnii strânși pentru câștigarea marelui premiu! Hai HECENII!”, se arată în postarea publicată pe pagina de facebook a Ansamblului Joc.

Vezi video mai jos!

O tânără care a mințit că are trei forme de cancer și a strâns bani din donații nu va fi închisă. Ce le-a zis judecătorilor
Articolul anterior
Decizia Curții Constituționale, după ce Stoianoglo a atacat decretul Maiei Sandu, cel prin care a fost demis
Articolul următor