Kirk Douglas a fost condus pe ultimul drum. Soția sa, în vârstă de 100 de ani, răpusă de tristețe

Legendarul actor Kirk Douglas a murit la 103 ani. La ceremonia funerară nu au lipsit copiii lui Kirk și nici soția sa în vârstă de 100 de ani, Anne Buydens. Catherine Zeta-Jones, nora lui Michael Douglas, și-a susținut soțul, pe tot parcursul ceremoniei și l-a ținut de mână pentru a-l face să se simtă în siguranță și să-i aline suferința.

separator
Vineri, 7 februarie, la două zile de la moartea lui Kirk Douglas, familia s-a strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum. Cu haine cernite, ochelari de soare și fețe plânse, clanul Douglas și-a luat adio de la cel care a fost capul familiei. Partenera de viață a lui Kirk, Anne Buydens, a urmat cortegiul funerar în scaun cu rotile.Kirk Douglas a murit în Los Angeles, în 5 februarie, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiul său, Michael Douglas. Actorul a scris un mesaj emoționant pe Instagram: „Cu tristețe profundă, eu și frații mei vă anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit azi (miercuri, 5 februarie n.r), la vârsta de 103 ani. Pentru lumea întreagă, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor, un umanitar care a fost dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat, dar pentru mine și pentru frații mei, Joel și Piterl, el a fost simplu – tata, pentru Catherine – un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui – un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anna, un soț minunat”.

Starul, care a lăsat în urmă averea de 60.000.000 $, parcă şi-a presimţit moartea. Anul trecut, la 9 decembrie, când a împlinit 103 ani, a rugat familia să nu-i mai serbeze ziua de naştere. În trecut, era serbat cu mare pompă. Averea starului va fi împărţită văduvei sale, Anne, care are 100 de ani, celor 3 fii, Michael (75 de ani), Joel (73 de ani) şi Peter (64 de ani), la 7 nepoţi, care i-au dăruit, la rândul lor, strănepoţi, notează click.ro.

Mai mulți internauți s-au mobilizat pentru a ajuta o fetiță internată la Institutul Mamei și Copilului
Articolul anterior
13 frațiori din Anenii Noi trăiesc într-o sărăcie cumplită
Articolul următor
Alte articole interesante