În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt soț și soție. Cum arată astăzi actorii din ,,Clona”?

Au trecut peste 15 ani de când telenovela ,,Clona” , făcea furori pe micile ecrane cu povestea de dragoste dintre Jade și Lucas. Viața însă bate filmul și ceea ce s-a petrecut dincolo de camerele de filmat a devenit cu adevărat răsunător.

separator

Mel, fiica lui Lucas, personajului principal interpretat de actorul Murilo Benicio, era o adolescentă rebelă. Astăzi însă Debora Falabella, în vârstă de 39 de ani, este mamă și are o relație întocmai cu Murilo Benicio, în vârstă de 46 de ani, cel care în telenovelă îi era tată.

Povestea lor de iubire nu a început pe platourile de filmare pentru Clona, ci a luat naștere mulți ani mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela Avenida Brasil.

Noul cuplu i-a luat prin surprindere nu doar pe fani, ci și pe restul actorilor din Clona. Și asta pentru că Lucas și Jade s-au iubit și dincolo de camerele de filmat. Imediat după terminarea filmărilor la Clona, actorii Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format în mod oficial un cuplu, iar în 2005 au devenit părinții unui băiețel pe nume Piedro. Însă, doi ani mai târziu protagoniștii din telenovela Clona se despărțeau.

Debora Falabella și Murilo Benicio își trăiesc povestea de dragoste discret, Cei doi nu au împreună copii, însă se înțeleg de minune.

sursa

Vremea se schimbă radical! Ce ne așteaptă în următoarele zile?
Articolul anterior
Bloggerița Cristina Surdu și-a organizat petrecerea burlăcițelor pe malul mării
Articolul următor
Alte articole interesante