Testul cheii nu minte! Alege o cheie și descoperă personalitatea ta ascunsă!

Chiar și alegerea unei imagini dezvăluie lucruri pe care nici tu nu le știai despre tine. Fă-ți testul cheii, alege o cheie din imaginea de mai jos și vezi ce spune despre tine.

separator

Cheia cu numărul 1:

Dacă ai ales prima cheie înseamnă că sunt mai multe lucruri pe care lumea nu le-a descoperit la tine la prima vedere, lucruri pe care le ții ascunse de multe ori.

În plus, aceasta este cheia care deschide toate ușile, ceea ce înseamnă că ești o persoană care nu renunță ușor la visurile lui și care face orice pentru a-și atinge scopurile.

Cheia cu numărul 2:

Cea de-a doua cheie dezvăluie ce fel de persoană ești. Ești acel gen de persoană care este în stare de orice pentru a-și atinge scopurile. Ești o persoană ambițioasă și uneori apelezi la tot felul de mijloace pentru a ajunge unde îți dorești.

Cheia cu numărul 3:

Ești o persoană tradiționalistă care este în continuă evoluție. Îți place să afli o mulțime de lucruri despre orice domeniu și de aceea, cunoști mai multe despre lume decât ceilalți.

Cheia cu numărul 4:

Dacă ai ales cheia cu numărul 4, persoanele care se află în jurul tău sunt extrem de norocoase pentru că ești o persoană optimistă și îți place să te distrezi. Aduci mereu zâmbetul pe buze celor din jur și le dai o stare de spirit pozitivă. Atragi oamenii din jurul tău ca un magnet.

Cheia cu numărul 5:

Ești diferit de ceilalți, însă nu este un lucru rău. Ești o persoană extravagantă și acest lucru îți face probleme uneori, însă nu vrei să fii ca toți ceilalți pentru că te-ai plictisi și ai intra într-o rutină.

Cheia cu numărul 6:

Ești o persoană căreia nu-i plac schimbările majore care au loc în viață. De cele mai multe ori, nu ieși din zona ta de confort deși ai multe de pierdut uneori. Te gândești că de ce să faci acest lucru dacă tu te simți bine cu viața ta actuală.

Sursa

În Capitală va fi inițiată campania de salubrizare de primăvară

Primăria Municipiului Chișinău informează că peste două săptămâni, în capitală va fi inițiată campania de salubrizare de primăvară.

Astfel, în următoarea perioadă, serviciile municipale se vor pregăti activ pentru a intra în campania amplă de curățenie pe străzi, pe trotuare, în spații publice și curțile de blocuri.

Primarul General, Ion Ceban, a solicitat tuturor responsabililor să elaboreze planurile de intervenție.

„Rog colegii viceprimari să facă un demers la poliție să intervină acolo unde este necesar, pentru că pe aliniamentele stradale, pe trotuare sunt mașini parcate de mult timp. Proprietarii acestor vehicule trebuie să fie preîntâmpinați ca să-și ia mașinile, în caz contrar poliția va interveni ca acestea să fie ridicate ca să putem interveni. De asemenea, să fie făcute și demersurile necesare în cazul deteriorării elementelor de infrastructură pe străzi, acolo unde este cazul cu probele video. Iar obiectele deteriorate, cum s-a întâmplat pe strada 31 august 1989, să fie refăcute la loc. În termeni restrânși să fie înlocuiți pilonii și readusă situația la normalitate. Solicit ca pretorii și șefii direcțiilor de profil să fie responsabili de intervențiile pe străzi ca acestea fie spălate după iarnă, iar acolo unde este necesar să fie instalați bolarzi sau alte elemente pentru a nu permite parcarea pe gazon”, a declarat Ion Ceban.

Medalii de bronz pentru gimnastele din R. Moldova la un turneu internațional

Gimnastele din Republica Moldova și-au adjudecat două medalii de bronz la un turneu internațional de la Ploiești. Gloria Motricala și Polina Bulat au urcat pe podium, unde pe celelalte poziții s-au clasat sportivele din România, scrie tvrmoldova.md.

Gloria Motricala a reușit să impresioneze în probele cu mingea și panglica, la senioare. Ea a ocupat a treia poziție în clasamentul final, fiind depășită doar de două reprezentante ale României, Cristina Drăgan și Sabina Enache.

Şi Polina Bulat s-a făcut remarcată în concursul cu panglica, doar că la categoria de junioare. Sportiva din Republica Moldova a împărțit podiumul de premiere cu româncele Amalia Lică și Lisa Garac, vicecampioane mondiale. La cea de-a 23 ediţie a Cupei Irinei Deleanu, o competiția internațională de gimnastică ritmică, au concurat șase sportive din Republica Moldova. Ele au participat în patru probe, care au inclus cercul, mingea, măciucile și panglica. La turneul de la Ploiești au participat gimnaste din 11 țări.

Festivalul Internaţional „Mărţişor” revine pe 1 martie cu peste 60 de concerte care vor fi organizate în toată țara

Festivalul Internaţional „Mărţişor” revine, din 1 martie cu peste şaizeci de concerte, organizate în toată Republica Moldova. Timp de 10 zile, publicul poate merge la spectacole cu muzică diversă, de la clasică la jazz. Autorităţile au alocat un buget de aproape cinci milioane de lei, scrie tvrmoldova.md.

Cea de 58-a ediţie a festivalului cu genericul „Mărțișor în toată țara” va debuta cu un spectacol la Palatul Naţional Nicolae Sulac din Chişinău. Organizatorii şi-au propus să îmbine și tradiţionalul cu inovaţia cu un spectacol, in premieră, de muzică electronica, la Arena Chișinău.

SERGIU PRODAN ministrul Culturii al Republicii Moldova: „De-a lungul întregii luni martie, în fiecare zi, cu sprijinul Guvernului și al Ministerului Culturii, se vor ține 43 de concerte în 43 de sate și orașe, inclusiv la Bălți, Cahul și Șoldănești. Astfel, „Mărțișor 2024” va acoperi toată Republica Moldova”.

În program sunt concerte de muzică clasică, modernă, cor, operă, balet sau dans popular. In premieră, Festivalul „Mărțișor” va trece graniţele şi va ajunge și în Diaspora. Proiectul „Mărțișor în toată lumea” este organizat in parteneriat cu Teatrului Național „Mihai Eminescu” și va prezenta spectacolele în Portugalia, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și Belgia.

SERGIU PRODAN ministrul Culturii al Republicii Moldova: „Mărţişor în toată lumea este o idee care va face ca noţiunea de mărţişor şi Festivalul Mărţişor să devină renumit în toată lumea, nu doar în sânul diasporei noastre”.

Festivalul Internaţioal „Mărţişor” va avea loc între 1 şi 10 martie și vor fi peste 60 de spectacole de diferite genuri muzicale. Programul Festivalului poate fi consultat pe pagina Ministerului Culturii, dar și pe paginile web ale instituțiilor partenere.

VIDEO RISE: Străinii ne cumpără pământul, chiar dacă legea interzice acest lucru!
Articolul anterior
Trei localizări neobișnuite ale pietrelor în organism
Articolul următor