Un artist de peste Prut este internat în stare gravă la spital! Medicii fac tot ce pot ca să-l salveze

Muzicianul român Petre Geambașu, tatăl interpretului Călin Geambașu, a ajuns de urgență la spital, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Medicii care s-au ocupat de el fac tot ce pot ca să-i amelioreze problemele. Acesta avea mai multe probleme cu inima și cu sistemul nervos.

separator
Conform unor apropiați ai familiei lui Petre Geambașu, cântărețul s-ar fi confruntat cu o criză de discopatie, relatează spynews.ro. Din cauza problemelor cu inima, au spus surse din anturajul celebrului artist, starea i s-a agravat foarte mult și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Cristina, soția lui Petre Geambașu, se roagă pentru însănătoșirea lui, potrivit Cancan.

Petre Geambașu a fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu o lună, care s-ar fi putut termina dramatic. Cunoscutul cântăreț a lovit un copil de numai 5 ani în Săftica. Vestea a fost dată chiar de către fiul lui, Călin Geambașu, care se află într-o relație conflictuală cu tatăl său.“Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe pagina lui oficială de Facebook.

Se scumpesc gazele de la 1 ianuarie?
Articolul anterior
Ce spun medicii despre decesul fetiței de 14 ani, din Cahul
Articolul următor
Alte articole interesante