Un artist emerit din Moldova, internat în stare gravă, a fost diagnosticat cu Covid-19

Profesorul, dirijorul și compozitorul Eugen Mamot trece prin clipe grele. Acesta a fost diagnosticat cu Covid-19. Anunțul a fot făcut de căte feciorul acestuia, pe facebook.

separator

Astfel, pe data de 13 martie artistul a suferit un accident în urma căruia s-a ales cu o fractură foarte gravă la piciorul drept. În aceeaşi zi a fost internat la spitalul de urgenţă IMU Chişinău, unde a suferit până acum câteva operaţii.

Din data internării şi până acum a stat ţintuit la pat, internat în spital, iar cu trei zile în urmă a început să facă febră. Iei,
în urma testului a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19. Tot ieri a fost transferat în secţia de reanimare a aceluiaşi spital. După ultimile informaţii se află în stare gravă.

”Haideţi să-l ajutăm cu o rugăciune la Bunul Dumnezeu, cu o lumînare aprinsă pentru sănătate, cu un gând bun, că acum are foarte mare nevoie de asta”, a scris fiul artistului, potrivit publika.md.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Un grup de medici-savanți au discutat cu șeful statului soluții pentru lupta împotriva coronavirusului
Articolul anterior
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 17.669 de morţi, în Italia
Articolul următor