Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama cu apel video chiar în ziua în care toți îl înmormântau

O mamă îndoliată, care își plângea copilul aflat în sicriu, a suferit un șoc în momentul în care chiar fiul pe care îl credea mort a sunat-o printr-un apel video, la propria înmormântare, scrie digi24.ro.

Băiatul de 14 ani și-a sunat mama ca pentru a-i spune că trăiește și e bine, în timp ce toată familia stătea în jurul sicriului. Cu câteva înainte de asta, pe data 15 octombrie, trupul plin de sânge al unui adolescent a fost găsit de un trecător, în orașul natal al familiei din Honduras. Fața era complet desfigurată din cauza multiplelor răni împușcate din cap și gât, potrivit Telemundo.

Cadavrul a fost identificat drept Osman Adonay Urbina, după ce membrii familiei sale i-au recunoscut o cicatrice de arsură pe unul din brațe. Poliția a eliberat cadavrul pentru ca familia să-l poată înmormânta potrivit tradiției. Dar în timpul priveghiului, în timp ce rudele își luau rămas bun de la băiat care pleca pe ultimul său drum, mama a primit un apel video chiar de la acesta.

„Am fost luată prin surprindere când prietenii au spus: Iată-l pe Osman. Am crezut că este o glumă”, a declarat mama băiatului, Vilma Fuentes, pentru presa din Honduras. Osman, care plecase de acasă cu trei săptămâni în urmă cu scopul de a ajunge în SUA, a sunat-o pe mama lui de la granița dintre Guatemala și Mexic: „Sunt aici, la graniță. Sunt în viață, nu sunt mort.”

Familia a sunat apoi la poliție pentru a explica situația bizară. Ofițerii au ajuns la casa familiei și, făcând niște verificări, au stabilit că trupul îi aparține lui Jimmy Sarmiento, de 15 ani, care era dat dispărut. Rudele lui Sarmiento au fost și ele chemate acasă la familia lui Osman, au confirmat că trupul îi aparținea lui Jimmy și l-au luat cu tot cu sicriu. Vilma Fuentes a spus ce cei doi băieți semănau foarte bine, dar că poliția „a încurcat-o” și așa a ajuns să îl jelească zile la rând pe fiul care este în viață.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Ce s-a întâmplat cu al 2-lea om din lume care a primit o inimă de porc. Corpul său a reacționat după 6 săptămâni
Articolul anterior
Fostul bodyguard al Maiei Sandu, Vasile Popa, numit director SPPS
Articolul următor