Un bărbat spune că a ieșit să cumpere medicamente după ora 23:00 și a primit o amendă de 2.000 lei

Un bărbat povestește că a părăsit domiciliul după ora 23:00 pentru că a avut nevoie să cumpere câteva medicamente de la farmacie.

În pofida situației, bărbatul a fost amendat cu 2.000 de lei. El spune că oamenii legii nici nu l-au lăsat să dea vreo explicație.

„Oameni buni, cât se mai poate de răbdat bătaia de joc și tot circul acesta în țară. Am primit amendă, pentru că după ora 23:00 mă duceam în centru la farmacia de pe Ismail cu Ștefan cel Mare. Nici nu au vrut să mă asculte absolut deloc.

2.000 de lei, oare asta e normal?! pleci după paracetamol, dar te doare capul că nici citramonul nu îți mai trebuie.

Cât mai avem să ne temem și să tăcem la toate jocurile acestea politice. Oare câte generații vor mai avea de suferit?”, a declarat bărbatul pe o rețea de socializare, conform stiri.md.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a spus că bărbatul a fost oprit de Inspectorii Naționali de Patrulare la un filtru de control, în contextul interzicerii circulației după ora 23:00. Bărbatul a fost întrebat de oamenii legii cu ce scop circulă prin oraș. Drept răspuns, bărbatul a spus că are nevoie să schimbe niște bani. Polițiștii l-au întrebat dacă este la curent cu restricțiile în vigoare, unde au primit răspuns afirmativ că cunoaște despre aceasta. Bărbatul a fost amendat și a căzut de acord cu cazul contravențional.

De menționat că bărbatul este domiciliat pe strada Grenoble, dar a fost oprit și amendat pe viaduct lângă mall.

Oamenii legii menționează că ar admite unele excepții de deplasare în diapazonul orelor 23:00 și 5:00, doar în situații de ordin excepțional și serios argumentate.

Actorul care l-a jucat pe Iurii Gagarin în filmul de la BBC este unchiul actriței Olesea Sveclă
Articolul anterior
Astăzi este marcată Ziua mondială de luptă împotriva bolii Parkinson
Articolul următor