Un fotograf s-a strecurat în zona Fukushima, locul unde nu a călcat picior de om după dezastrul nuclear din 2011

Una dintre cele mai grave catastrofe nucleare a avut loc pe 11 martie, 2011, în perfectura Fukushima, din Japonia, ca urmare a unui tzunami devastator. După tragedie la stația nr. 1 din Fukushima, locuitorii din zona din apropriere au fost evacuați în grabă.

separator

Au trecut 8 ani de atunci și zona de excludere este încă închisă pentru cei din afară. Cu toate acestea, curiozitatea fotografului malaysian Keo Wee Lung a depășit frica de pericol și lege. El a decis să intre în zona interzisă fără coordonarea cu autoritățile. A pătruns independent acolo, ocolind punctele de trecere a frontierei pentru a face fotografii ale așezărilor, neatinse din 2011. Imaginile îți frâng inima!

Fukushima, spre deosebire de Cernobîl, încă nu a fost furată.Supermarketurile abandonate sunt vizitate de animalele care au rămas aici.Reviste lansate în martie 2011Magazin de cărțiBalsam sigilat în 2011Închiriere video cu postere din 2011Oamenii au plecat atât de repede încât și-au lăsat rufele in masinile de spălat. Monedele sunt împrăștiate peste tot.Timpul s-a oprit în orașele Okuma, Namie, Futaba, Tamioka.Un alt supermarket imens, în Namie, cu lucruri și produseAlte reviste de la aceeași datăO cutie într-o casă abandonatăBiblioteca abandonată din NamieMulte CD-uri rare de colecțieStația de cale ferată Namie abandonatăExistă o barieră la intrarea în Okumu

Puțini oameni îndrăznesc să meargă în zona avariată.

Britney Spears a pierdut lupta cu kilogramele în plus?
Articolul anterior
Zece oameni din Drochia s-au îmolnăvit de rujeolă la o nuntă. Analizele au confirmat virusul
Articolul următor
Alte articole interesante