Un individ a cumpărat în rate un telefon cu acte false, apoi l-a vândut

A cumpărat un telefon în rate cu acte false, iar apoi l-a vândut. Individul a fost reținut.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Capitală riscă o amendă usturătoare sau câțiva ani de echisoare pentru că, prin înșelătorie a prejudiciat o companie prestatoare de servicii de telefonie mobilă, cu suma de 22 000 lei, scrie realitatea.md.

Potrivit informațiilor, individul urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor prin inducerea în eroare și sub pretextul de a procura un telefon în credit, a încheiat un contract oferind date false, după care de la compania respectivă a obținut un telefon mobil.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina, declarând că a comis infracțiunea cu scopul de a obține profit. Astfel, telefonul obținut l-a vândut unei persoane necunoscute, după ce a plasat un anunț pe internet.

În continuare, bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru „Escrocherie”, iar conform legislației penale în vigoare, riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de până la trei ani.

Trei ambasadori ai ţării noastre, rechemaţi din funcţie de Maia Sandu
Articolul anterior
O tânără sportivă a murit după un meci de box
Articolul următor