Un lot de lapte de cocos, retras de pe rafturile a 5 magazine

Lapte de cocos Alpro contaminat, retras de pe rafturile a 5 magazine. Clienții care l-au cumpărat îşi pot recupera banii.

Un lot de lapte de cocos Alpro Cocos BIO la un litru a fost retras de pe rafturile magazinelor Kaufland, iar cei care l-au achiziționat îl pot returna la filiala de unde l-au cumpărat și solicita rambursarea costului până pe 18 septembrie. Reprezentanții ANSA anunță că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilor, însă au decis retragerea produselor doar pentru a elimina orice suspiciune din partea acestora, scrie tv6.md cu referire la unimedia.info.

„Dorim să vă informăm că în urma unei situații de cros contaminare care a afectat unul dintre furnizorii noștri, am fost anunțați de faptul că, într-unul dintre produsele noastre, aflat sub marca Alpro, și anume Alpro Cocos BIO, 1L, a fost utilizată guma de guar (E412), agent de îngroșare, care a fost contaminat, prin alăturare, în timpul transportului, din cauza unui lot transportat anterior de plante tratate cu oxid de etilenă, o substanță interzisă în alimentele din Europa. Loturile menționate sunt izolate și bine identificate”, se menționează într-un comunicat emis de ANSA.

Loturile retrase sunt valabile până pe 22.11.2021, 29.11.2022, 03.01.2022 și 17.01.2022.

Persoanele care își doresc restituirea costului se pot adresa la filiala de unde au procurat produsului și să prezinte bonul fiscal.

Loturile retrase sunt din următoarele magazine: Kaufland Botanica Chisinau Bd. Decebal 99/2, Ciocana Chisinau Bd. Mircea cel Batran 25/1, Kaufland Balti Str. Decebal 130, Kaufland Ungheni Ungheni Str. Romana 66/B, Kaufland Comrat Comrat Str. Lenin 99.

Transfăgărăşanul, inclus într-un top al celor mai periculoase drumuri din lume
Articolul anterior
Separatiştii şi-au etalat tehnica militară la o paradă fastuoasă
Articolul următor