Caz șocant. Un minor de 15 ani, dintr-un gimnaziu din Capitală, a fost abuzat sexual de un om de afaceri. Directorul instituției ar fi ,,aranjat” totul

Directorul gimnaziului-internat i-ar fi permis omului de afaceri să locuiască împreună cu adolescentul în vârstă de 15 ani într-un apartament închiriat. Potrivit procurorilor, în luna mai, anul trecut, omul de afaceri, în vârstă de 40 de ani, s-ar fi înțeles cu directorul gimnaziului ,,să-i găsească un băiat”.

separator

După o tură prin instituție, bărbatul ar fi ochit un adolescent de 15 ani. Bărbatul a început să îi ofere diverse cadouri, îl plimba prin Chișinău, prin diferite locuri de agrement. Pentru ca în vara anului 2016 să închirieze un apartament în Chișinău și să locuiască împreuna cu el.

Pe 18 septembrie, oamenii legii au efectuat percheziții la casele suspecților, care au fost imediat și reținuți. Procurorii spun că au găsit și arme și ,,s-a stabilit că au fost acțiuni cu tentă sexuală din partea adultului. În prezent se mai investighează fapte când unii elevi acestei instituții au fost torturați, maltratați.”

Băiatul de 15 ani se află acum într-un centru de plasament și este consiliat de psihologi. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arest pentru 30 de zile. Dacă li se va demonstra vinovăția ei riscă până la 20 de ani de închisoare.

https://youtu.be/SbA2pBwELAM

sursa: www.protv.md

Chișinăul va fi Capitala Mondială a Turismului Vinicol, în 2018!
Articolul anterior
Adio burlăcie! Ronaldo i-a pus pe deget logodnicei sale un inel cu diamante în valoare de 265 de mii de euro
Articolul următor
Alte articole interesante