Un adolescent moldovean a suferit arsuri grave, în timp ce încerca să își facă un selfie în zona căilor ferate din Herăstrău

Incident îngrozitor pentru un tânăr de 16 ani din Republica Moldova, student la București. Minorul din satul Sireţi, raionul Străşeni, s-a electrocutat și a suferit grave,  în timp ce încerca să-şi facă un selfie în zona CFR din Herăstrău.

separator
În urma accidentului, acesta s-a ales cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Acum familia adolescentului are nevoie de sprijin financiar pentru tratament.

Alexandru Rebeja este student la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” de la Bucureşti.

Potrivit informaţiilor, tânărul a urcat pe arcada podului de cale ferată, care traversează zona, iar în momentul în care s-a apropiat de linia de tensiune înaltă acesta a fost electrocutat. În ajutorul băiatului a sărit un prieten, care a fost și el electrocutat, și s-a ales cu arsuri la nivelul mâinilor.

Alexandru Rebeja a fost transportat ieri la o clinică din Bruxelles, unde urmează să fie supus mai multor intervenţii chirurgicale. Intervențiile sunt extrem de costisitoare, iar familia baiatului solicită ajutor pentru colectarea sumei. Toți oamenii cu inimă bună care pot ajuta familia răpusă de durere sunt rugați să doneze bani la datele indicate mai jos.

Nume: Stefan Rebeja IBAN: RO11INGB0000999904084801.

sursa: www.jurnal.md

În Chișinău, a început etapa a II-a de înscriere online a copiilor în clasa întâi
Articolul anterior
Pompierii austrieci au donat țării noastre mai multe utilaje performante
Articolul următor
Alte articole interesante