Un moldovean a vorbit despre experienţa sa de lucru cu interpretul Dan Balan

Un moldovean a vorbit despre experiența de lucru cu Dan Balan: „Total diferită! Are tratament VIP: cele mai bune mașini și hoteluri.

Andrei Ciobanu, proprietarul unui restaurant din Chișinău, dar și basist, a vorbit pe YouTube despre colaborările sale în muzică într-un podcast recent la Titania, scrie realitatea.md. Așa și-a amintit cum involuntar a ajuns să lucreze cu Dan Balan. O experiență total diferită de tot ce a văzut până atunci, spune el.

Andrei Ciobanu a stat la începuturile „Alternosferei”. „Primul album „511” care atunci a făcut furori cu cântecul „Wamintirile”. Știe să cânte și la chitară, și la tobe, dar mai mult cântă la bas. A colaborat și cu Carla’s Dreams până trupa să se extindă cu evoluțiile pe scena din România. „Mie îmi place să mixez. Am fost un fel de technical tour manager înainte ca trupa să plece în România, deci când erau hiturile cu înjurături care au stârnit multe controverse în societate. Am călătorit de la sud la nord, în niște locații cum ar fi: Cahul, Ștefan Vodă, Edineț, Glodeni… Și tot timpul mergeam eu primul, să văd care-i treaba cu sculele, setam pentru concert”.

„Eram omul din culise. Eram în spate tot timpul. Foarte tare mi-a plăcut perioada. Carla’s este un om foarte de treabă, cu el este foarte ușor de lucrat. Este înțelegător. Spre exemplu, dacă partea tehnică a sculelor într-un anumit club nu era la nivel, nu era o mare problemă. Nu se începeau nazuri că eu nu pot să cânt pe așa boxe. Nu are treabă, el iese să livreze mesajul, el nu este în fițe. Eu așa l-am reținut pe Carla’s ca să nu spunem cum îl cheamă. După aia au plecat în România și s-a rupt legătura. Acum e altă fază, altă imagine”, a mai povestit Andrei Ciobanu.

Întrebat unde a mai cântat, și-a amintit de călătoria cu Dan Balan. „Nu era jobul meu. Eu l-am ajutat pe un prieten care cânta acolo la bas și avea o treabă. Am cântat trei concerte. Am fost în Kazan, Voronej și Kiev cu avionul. În viața mea nu am crezut că o să ajung în Kazan. … O experiență total diferită de tot ce am văzut eu până atunci, pentru că omul are un tratament VIP, tot timpul și cele mai bune hoteluri, cele mai bune mașini…”.

Judecată în cazul răfuielii încheiate tragic între doi moldoveni în Cehia
Articolul anterior
5 idei de afaceri în agricultură cu un buget redus
Articolul următor