Un parc Disneyland din SUA va deveni centru de vaccinare anti-Covid

Parcul de distracţii Disneyland, deţinut de Walt Disney Co, care a rămas închis pentru public din luna martie, va fi primul mare centru pentru vaccinare anti-COVID-19 din comitatul Orange, California, au anunţat luni seară oficiali guvernamentali.

Un parc Disneyland din SUA va deveni centru de vaccinare anti-COVID-19

Disneyland va deveni primul Supercentru de Distribuţie (POD) din comitat şi va deveni operaţional la sfârşitul săptămânii viitoare, au precizat autorităţile districtuale într-un comunicat, transmite Agerpres.ro.

”Complexul Disneyland, cel mai mare angajator din inima comitatului Orange, a demarat iniţiativa de a găzdui primul supercentru de vaccinare din regiune – asumându-şi o responsabilitate monumentală în procesul de distribuţie a vaccinurilor”, a spus Andrew Do, consilier al comitatului Orange, reprezentant al First District

Oficialii comitatului vor anunţa amplasarea unor puncte de vaccinare suplimentare pe măsură ce alte acorduri vor fi finalizate.

”Complexul Disneyland este mândru că poate sprijini comitatul Orange şi oraşul Anaheim punându-şi la dispoziţie proprietatea şi suntem recunoscători pentru toate eforturile acestora în vederea combaterii COVID-19”, a declarat Pamela Hymel, medic şef în cadrul Disney Parks, într-o declaraţie trimisă pe e-mail.

Emisiile de dioxid de carbon au scăzut în 2020 până la nivelul înregistrat acum zece ani, dar temerea este că vor crește iar în 2021
Articolul anterior
România: un copil dispărut este căutat de 3 zile de sute de oameni
Articolul următor
Alte articole interesante