Un sofer care transporta moldoveni în Cehia a fost strivit de autocarul pe care îl conducea

Un accident teribil s-a produs în oraşul Galaţi, joi dimineaţa, imediat după miezul nopţii. Conform apelului la 112 făcut de către pasagerii din autocar, şoferul în vârstă de 31 de ani s-a băgat sub autocar încercând să repare instalaţia de aer condiţionat. Maşina a căzut peste el şi l-a strivit, transmite Mediafax.ro.

separator

Autocarul era înmatriculat în Cehia şi transporta cetăţeni moldoveni.

„La data de 02.07.2020, a.c ora 00:39, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Calea Prutului, în dreptul staţiei PecoRompetrol, pe sensul de intrare în oraş, a fost oprit un autocar înregistrat în Cehia ce transporta cetăţeni moldoveni, iar şoferul acestuia a decedat încercând să repare instalaţia de aer condiţionat.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Pădureni, comuna Grajduri, judeţul Iaşi, a încercat să repare instalaţia de aer de sub autocar iar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecţiune iar când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii gălăţeni. Potrivit procedurii, cercetările vizează infracţiunea de „ucidere din culpă”, au transmis autorităţile.

Astăzi au murit opt persoane din cauza infecției Covid-19. Cine sunt victimele?
Articolul anterior
Dezastru. Ploaia puternică din ultimele ore a intrat în casele oamenilor
Articolul următor
Alte articole interesante