Un tânăr moldovean a fost bătut crunt pe o stradă din Iași

Un tânăr moldovean, de 21 de ani, a fost bătut pe stradă, în Iași. Acesta a rămas fără dinți și a fost înjunghiat în zona brațului.

separator
Întâmplarea a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 4, în zona Copou. Acesta ar fi început să se certe pe stradă cu un necunoscut, iar la un moment dat, această a început să-l lovească, iar ulterior l-a înjunghiat.

Agresorul l-a lovit atât de puternic încât i-a scos aproape toți dintii, i-a produs o contuzie a mandibulei și l-a înjunghiat în spate și braț. Băiatul a mers singur până la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iași pentru a fi tratat, scrie ziaruldeiasi.ro

„Pacientul a ajuns la spital în urmă unei agresiuni fizice. Prezența multiple plăgi înjunghiate în partea posterioară a toracelui, în zona axilei și a brațului stâng. De asemenea, acesta avea și mai multe traumatisme faciale, printre care o contuzie de mandibulă și lipsa mai multor dinți“, a precizat profesorul Diana Cimpoesu, medic-șef UPU-SMURD. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente și îl caută acum pe agresor.

Preoţii au purtat căşti, la prima slujbă de la Notre-Dame. Care a fost motivul?
Articolul anterior
Șase greșeli pe care le faci cel mai des la plajă!
Articolul următor
Alte articole interesante