Unica.md te îndeamnă să votezi pentru MISS US Tiraspol 2012!

Comitetul Sindical Studenţesc al USTiraspol, organizează de mai bine de 4 ani un eveniment deosebit de frumos –  este vorba de Miss US Tiraspol

separator

Ca și în anii precedenți, în competiția din acest an vor participa cele mai frumoase, ingenioase şi îndrăzneţe domnişoare a instituţiei respective de învâțământ.

Mult așteptatul eveniment va avea loc în data de 22 februarie, 2012 în incinta clubului de noapte,, FARAON”.

Și cum unei asemenea sărbători a frumuseții îi stă bine susținută de parteneri care apreciază tot ce este frumos, din acest an și unica.md se numără printre aceștea!

Pe site-ul nostru, toți cei ce cunosc, apreciază și admiră cele 5 frumuseți intrate în competiție vor avea ocazia să își voteze favorita. Voturile acumulate vor conta pentru clasamentul final al concursului MISS US Tiraspol 2012, iar cea care va obține un număr maxim de voturi va fi model în unul dintre proiectele noastre!

Haideți să sărbătorim împreună frumusețea și să o suținem pe cea mai demnă din toate 5 participante!

[poll id=”3″]

Discursul lui Putin în fața mamelor soldaților: „E o tragedie că v-a murit fiul. Toți vom muri. Unii mor de la vodcă”

„E o tragedie că v-a murit fiul. Toți vom muri. Unii mor de la vodcă”. Acesta este un fragment din discursul lui Putin, citat de Meduza, susținut în fața mamelor soldaților trimiși în Ucraina.

Liderul rus s-a întâlnit cu 18 femei ale căror copii ar fi pe front. Presa de opoziție de la Moscova scrie că, de fapt, acestea sunt simpatizante și activiste ale Kremlinului.

„Nu suntem în război cu ucrainenii, dar cu cei care îi plătesc. Sunt folosiți drept carne de tun. Că fiul v-a murit este o tragedie. Toți suntem muritori. Voia Domnului în toate. Toți vom muri într-o zi. Întrebarea este cum am trăit. Nu este clar dacă unii trăiesc sau nu trăiesc. Unii mor de la vodcă sau de la altceva.

Printre oficiali se numără și acei care tratează rece familiile militarilor. Sarcina noastră este să scăpăm de astfel de oameni. Rusia va atinge obiectivele operațiunii speciale. Ministrul Apărării a spus că spitalele sunt ocupate în proporție de 38%. Am ajuns la război din cauza Occidentului. Evenimentele de astăzi sunt cale spre purificare.

Cheia succesului nostru este unitatea. Rusia sunt oamenii, tradiția, cultura, istoria lor, care sunt transmise prin laptele matern. Totul datorită dumneavoastră”, le-a spus Putin femeilor.

Întâlnirea lui Putin cu mamele soldaților, așa cum le prezintă Kremlinul, s-a desfășurat pe 25 noiembrie.

sursa: www.realitatea.md

Video:

După ce i-a spus că are orientare sexuală netradițională, un individ și-a bătut până la moarte amicul

Un bărbat de 40 de ani și-a bătut până la moarte amicul de pahar cu un scaun. Criza de furie ar fi apărut după ce victima i-a sugerat că are orientare sexuală netradițională, scrie www.realitatea.md.

O noua RETINERE dupa tragedia de la clubul Colectiv! A fost scos cu CATUSE  la maini vineri noaptea | Ziarul Argesenilor

S-a întâmplat pe 19 noiembrie, la Tiraspol. Suspectul  era prieten cu tatăl victimei și locuia în casa acestuia. Acesta afirmă că în timpul discuțiilor ar fi fost jignit de mai multe ori, inclusiv făcându-se referire la preferințele romantice.

Așadar, acesta ar fi decis să se apere cu pumnii, apoi – cu scaunul. Când s-a calmat, din obiectul de mobilier rămase doar câteva scânduri. Autoritățile autoproclamate informează că în locuință totul era împrăștiat, iar tehnica din bucătărie – deteriorară.

După cele întâmplate, individul a mers în centrul Tiraspolului, unde a cântat la tobe. Bănuitul ar fi revenit a doua zi la locul crimei, pentru a înlătura urmele, însă nu a reușit și a fost reținut seara. El riscă să petreacă până la 20 de ani în pușcărie.

E sosia lui Kylie Jenner, dar s-a săturat să fie criticată: ”Oamenii mă opresc pe stradă și îmi reproșează că m-am operat!”

Taylor Madison, o tânără în vârstă de 23 de ani, susține că oamenii o opresc pe stradă și îi reproșează faptul că a apelat la operații estetice pentru a semăna cu modelul Kylie Jenner.

Ea e tânăra care seamănă perfect cu modelul Kylie Jenner _ Profimedia Images

Potrivit Mirror, tânăra susține că faptul că seamănă cu sora cea mică a lui Kim Kardashian este doar o coincidență.

Tânăra, care este mama unui copil, a povestit că în ultimii șase ani i s-a întâmplat în repetate rânduri să fie oprită pe stradă, iar oamenii să-i ceară să se fotografieze împreună. Motivul? Credeau că o au în față pe Kylie Jenner.

Aceasta a povestit, de asemenea, că s-a întâmplat să treacă și prin momente delicate, căci unii dintre oameni i-au reproșat că a apelat la operații estetice pentru a semăna cu starul de la Hollywood.

”Este dubios pentru mine să-mi spună cineva că m-am operat. Am primit multe comentarii răutăcioase, mulți au presupus că am apelat la operații estetice sau la fillere ca să semăn mai mult cu Kylie, dar nu e adevărat. De obicei le dau block acestor oameni, nu vreau să-mi irosesc nici timpul și nici energia.”, a mai explicat tânăra care a povestit că a făcut publice și imagini din copilărie pentru a dovedi că nu a apelat deloc la bisturiu.

Madison recunoaște, însă, că se simte flatată să semene atât de mult cu vedeta de la Hollywood și recunoaște că singurul lucru pe care l-a făcut în acest sens a fost să încerce să se machieze ca ea: ”M-am uitat la tutoriale pe internet, ba chiar intenționez să recreez niște look-uri de ale ei și să le postez pe Youtube.”, a mai spus tânăra.

sursa

Fermecaţi de Cupidon 2012 la U.P.S. “I.Creangă “!
Articolul anterior
În casa lui Igor Stribiţchi şi a Olgăi Busuioc miroase a dragoste şi chec cu ciocolată
Articolul următor