Urmașii lui Berlusconi le taie banii tinerelor de la petrecerile „bunga-bunga” şi le dă afară din casele miliardarului

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost cunoscut pentru petrecerile sale infame, în care nu au lipsit femeile tinere și frumoase. Acestea au fost extrem de răsfățate cu generozitatea miliardarului, prin alocarea unor sume considerabile de bani și locuințe de lux. Însă, după moartea sa, moștenitorii lui au decis să ia o măsură radicală: să taie alocațiile tinerelor și să le dea afară din case.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost extrem de generos cu tinerele participante la petrecerile sale incendiare, dar după moartea sa moştenitorii lui au decis să le taie acestora alocaţiile, scrie vineri cotidianul Corriere della Sera.

De mai mult de zece ani, 20 de tinere primeau lunar din partea lui Berlusconi câte 2.500 de euro şi unele dintre ele stăteau în apartamente deţinute de imperiul mobiliar al fostului premier, decedat în luna iunie la vârsta de 86 de ani.

Potrivit lui Berlusconi, aceste alocaţii erau o despăgubire pentru atingerea adusă reputaţiei lor în urma convocării în instanţe la procesele miliardarului italian legate de petrecerile „bunga-bunga” pe care el le organiza în reşedinţele sale şi care i-au adus dosare penale pentru proxenetism, abuz de putere, mărturie mincinoasă, incitare la sperjur a martorilor şi raporturi sexuale cu persoane minore.

Imagine

Însă acum familia fostului premier a decis să înceteze plata acelor sume şi să le evacueze pe beneficiarele lor din apartamentele ce le-au fost puse la dispoziţie de Berlusconi.

Seria de procese legate de petrecerile „bunga-bunga” a început în 2010, când Berlusconi era premier şi a fost acuzat de abuz de putere prin protecţia pe care i-o oferise dansatoarei marocane Karima El Mahroug, mai cunoscută sub numele de scenă de Ruby, scrie Agerpres. Aceasta fusese reţinută pentru furt, dar Berlusconi a intervenit pentru a obţine eliberarea ei, el susţinând în mod mincinos că este fata preşedintelui egiptean de la acea vreme, Hosni Mubarak.

Imagine

În anul următor, Berlusconi a fost acuzat că a plătit-o pe Ruby pentru raporturi sexuale. Condamnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare în 2013 pentru prostituţie cu minore şi abuz de putere, el a fost achitat doi ani mai târziu definitiv în acest dosar de către Curtea de Casaţie, care a admis că la momentul faptei el nu ştia că Ruby avea vârsta de doar 17 ani.

Imagine

Cu patru luni înainte de moartea sa, Silvio Berlusconi a fost achitat de un tribunal din Milano într-un alt proces din scandalul Rubygate, în care era acuzat că a mituit participantele la petrecerile „bunga-bunga” pentru ca acestea să păstreze tăcerea asupra celor petrecute acolo. Judecătorul a considerat că „fapta nu există”, adică nu a fost probată acuzaţia, iar odată cu Berlusconi au fost achitate şi circa 20 de femei care au participat la petrecerile „bunga-bunga”, inclusiv Ruby, în total fiind achitate 29 de persoane.

Imagine

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

O fetiță de doar 2 ani a fost trasă pe dreapta de poliție. A fost surprinsă ”gonind” pe șosea cu o decapotabilă roz
Articolul anterior
Mireasa a fost tunsă zero de mire chiar în timpul nunții, în Rusia. Care a fost motivul?
Articolul următor