Mireasa a fost tunsă zero de mire chiar în timpul nunții, în Rusia. Care a fost motivul?

O nuntă neconvențională a avut loc recent în orașul Sankt Petersburg din Rusia. Atât invitații, cât și spectatorii de pe internet au rămas uimiți.

În imaginile de mai jos, ajunse virale pe rețelele sociale, se vede cum mirele folosește relaxat un aparat de tuns pe capul miresei și o lasă complet cheală, potrivit kanald.ro și News Yahoo.

Ce nu se vede în imagini este că și mireasa a făcut același lucru mai devreme: l-a tuns zero pe partenerul ei de viață.

Ceremonia neobișnuită i-a lăsat fără cuvinte pe invitați, însă mireasa, mirele și prietenii s-au distrat de minune. 

De ce a fost tunsă zero mireasa în timpul nunții?

Nu doar oaspeții au fost șocați de ceea ce se întâmpla, scrie presa rusă, ci și organizatorul petrecerii de nuntă, care se pare că nu știa de astfel de planurile mirilor.

„Mamă, ar fi trebuit să pleci cu un taxi, să nu vezi asta! – a exclamat gazda sărbătorii. „În cei 14 ani de când organizez nunți, asta nu s-a mai întâmplat niciodată!”, a spus persoana care organizase nunta.

Mireasa este relaxată și bea dintr-un pahar de șampanie în timp ce este tunsă de soț.

După postarea imaginilor pe YouTube și Facebook, internauții s-au întrebat de ce tinerii au decis să facă un lucru atât de neobișnuit și ciudat.

Unii au sugerat că unul dintre tinerii căsătoriți are o boală nemiloasă și va începe un tratament cu chimioterapie, astfel că a decis să scape de păr la nuntă, într-un gest ostentativ.

Un fotograf a făcut lumină în cazul nunții neobișnuite din Sankt-Petersburg

Fotograful de evenimente și călătorii Alexander Belov a vorbit despre asta pe pagina sa de Instagram.

„Permiteți-mi să încep prin a spune că sunt pur și simplu șocat de atâtea comentarii nepotrivite… E atât de multă ură în voi, oameni buni, treziți-vă! Mi-ar plăcea ca oamenii să nu se gândească imediat la ceva rău și aibă o vedere îngustă”, a scris Belov.

Fotograful a explicat apoi: cel mai important lucru este că cei doi tineri căsătoriți nu sunt bolnavi.

„Sunt oameni strălucitori, creativi, veseli, incredibil de interesanți, spre deosebire de urâcioșii care comentează pe net. Este simplu de ce au făcut asta: pus și simplu așa au vrut, s-au distrat. Cineva a scris corect: părul nu este dinți, va crește din nou. Mulțumesc încă o dată tuturor oamenilor adecvati, respect deosebit celor care au apreciat și susținut acest moment”, a precizat Belov pe rețeaua de socializare.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Urmașii lui Berlusconi le taie banii tinerelor de la petrecerile „bunga-bunga” şi le dă afară din casele miliardarului
Articolul anterior
Atenție! Poliția avertizează: în Moldova se circulă în condiții de ploaie
Articolul următor