Valeria și Iosif Prigojin s-au infectat cu Covid în Dubai. ,,8 zile de iad”

Producătorul rus Iosif Prigojin și soția sa, interpreta Valeria, s-au infectat cu noul Coronavirus în vacanță în Dubai. Dacă artista a făcut o formă mai ușoară, soțul acesteia a trecut printr-un adevărat calvar. Bărbatul a fost conectat la oxigen la o săptămână de boală, când starea lui s-a agravat brusc. Acesta a decis să vorbească pentru a-i avertiza și pe alți oameni că virusul există și poate fi foarte agresiv.

„Acum câteva zile mi-am sărbătorit a doua zi de nastere”, a mărturisit Iosif Prigojin. „Prima săptămână de boală m-am simțit destul de bine și m-am gândit că deja îmi revin, dar brusc am început să mă sufoc și pur si simplu nu m-am putut ridica. Am fost dus de urgență la spital”.

,,Starea se înrăutățea cu fiecare minut, eram conectat la oxigen. Nu-mi amintesc bine. Medicii veneau și plecau, făceau teste, făceau tot felul de poze, dar situația se înrăutățea ”, a dezvăluit Iosif Prigojin.

„Boala mea a evoluat în cel mai rau scenariu posibil. 8 zile de iad, dar datorită tratamentului competent și sprijinului familiei și al prietenilor, am supraviețuit și astăzi scriu aceste rânduri. Când am putut să mă ridic singur, pentru prima dată, eu, un bărbat adult, am izbucnit în lacrimi de la conștientizarea că este minunat să trăiești”.

Iosif Prigojin le-a multumit medicilor din Dubai, dar și medicilor din Rusia care l-au supravegheat de la distanță.

Coronavirus: 14 persoane decedate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Concluzia preliminară a oamenilor legii. Pruncul găsit decedat într-un parc din Capitală s-a născut fără suflare
Articolul următor
Alte articole interesante