Vedetele din România au sărbătorit Crăciunul!

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinilor. Fie că au petrecut în mijlocul familiei, au stat în casă, în jurul bradului, ori au cântat în locații exclusiviste, Crăciunul pentru vedetele din România, a fost un prilej de bucurie, cu multă voie bună, daruri și colinde. Iată cum le-a surprins sărbătoarea anul acesta!

separator

Andreea Bănică

Interpreta le-a urat fanilor săi sărbători fericite și a postat o fotografie frumoasă cu familia sa:

,,Toate gândurile noastre se îndreaptă către voi! Să aveți Crăciun fericit cu bucurie și mult noroc! Fiți binecuvântați, dragii mei !”

Bianca Drăgușanu

De câțiva ani, vedeta are cele mai frumoase sărbători, datorită fetiței sale. Cele două au pozat lângă brad şi cadouri. ,,Craciun fericit ! ❤️, le-a urat Bianca prietenilor virtuali.

Andreea Bălan

Artista afișează o condiție fizică de invidiat, iar anul acesta, Ajunul Crăciunul a prins-o în spectacole și evenimente. Cu siguranță, vedeta nu a lipsit de lângă familia sa.

,,Craciun Fericit, dragii mei! Va doresc sanatate si multa iubire in familie si alaturi de cei dragi!”, a scris artista pe pagina sa de socializare.
„Acum un an, a fost primul Crăciun pe care l-am petrecut cu adevărat în familie… în familia mea frumoasa și mult dorită ❄️ Anul acesta Ella l-a întâlnit pe Moșul , un Moș pe mărimea ei pe care l-a pupat, l-a tras de barbă și cu care apoi a dansat Crăciun Fericit tuturor! ❤️”, este mesajul scris de artistă. 

Andreea Marin

Vedeta este fascinată de miracolul sărbătorilor petrecute în familie.

,,Nicăieri nu e mai bine ca acasă- până și renii o știu! Hornul curățat? Bradul aranjat? Colind învîțat? Sufletul curat? … Mosu’ e-așteptat! Ajun minunat, Crăciun binecuvântat”, este mesajul pe care Andreea Marin l-a transmis fanilor ei.
Andreea Raicu

Moșul a sosit și la prezentatoarea Tv Andreea Raicu. Cine știe ce bucurii îi aduce anul acesta?!

,,A venit Mosu’! Vă doresc un Crăciun minunat!!”, a scris vedeta.
Nicoleta Nucă

Artista a avut un program plin de Crăciun, însă nu a uitat să le transmită tuturor: ,,Crăciun fericit și luminos!”

Elena Gheorghe

,,Crăciunul înseamna familie, fericire și zâmbete ”, a menționat artista în descrierea unei poze alături de surioara sa.

 

Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci înainte de Crăciun pentru a avea noroc tot anul?
Articolul anterior
Vedetele de peste Prut au lansat un colind emoționant! Vezi video
Articolul următor
Alte articole interesante