Vera Brejneva, despre secretul frumuseţii ei

Vera Brejneva a dezvăluit care sunt secretele frumuseții sale: „Nu există femei urâte, ci femei neîngrijite”.

Vera Brejneva a fost mult timp numită una dintre cele mai frumoase femei din Rusia. Multe fete își doresc să fie ca ea, să-i asorteze machiajul, coafura și stilul vestimentar. Se pare că vedeta știe secretul despre cum să arate bine în orice circumstanță, scrie ea.md.

Cântăreței i se adresează foarte des întrebări despre îngrijire și frumusețe, de aceea, a decis să răspundă urmăritoarelor ei de pe Instagram și totodată, să povestească despre frumusețea feminină.

„Nu există femei urâte – există femei neîngrijite”, a spus Vera.

„Desigur că echilibrul este important. Cei care sunt excesiv de dependenți de îngrijirea de sine, se degradează în alte domenii. Dar, este important să ai grijă de tine și să te dedici ție însuți”, a mai adăugat aceasta.


Brejneva crede că iubirea de sine începe cu îngrijirea stării și a aspectului tău interior. Așa îți menții și sănătatea.

Vedeta s-a împărtășit cu secretele ei de frumusețe:

„Primul și cel mai important lucru este somnul. Am învățat să mă culc mai devreme. În caz că nu reușesc noaptea să dorm, recuperez.  În al doilea rând, mă asigur că dieta mea este echilibrată. În al treilea rând, o dată pe an fac un control complet al organismului. Și desigur practic sportul”, a scris Vera în postarea sa de pe instagram.

Donald Trump suspendă suprataxele vamale „reciproce” pe o perioadă de 90 de zile, cu excepția Chinei

Preşedintele american Donald Trump anunţă miercuri că suspendă – pe o perioadă de 90 de zile – suprataxele vamale ”reciproce”, cu excepţia Chinei, relatează AFP şi news.ro.

Şeful statului american anunţă într-o postare pe reţeua sa Truth Social, că creşte ”imediat” la 125% taxele vamale impuse produselor chinezeşti.

BBC publică textul integral al mesajului.

”Ţinând cont de lipsa de respect de care China a dat dovadă faţă de pieţele mondiale, cresc prin prezenta tarifele aplicate Chinei de către Statele Unite ale Americii la 125%, cu efect imediat”, scrie preşedintele american în postare.

”La un moment dat, să sperăm în viitorul apropiat, China îşi va da seama că zilele jefuirii Statelor Unite şi altor ţări nu mai sunt sustenabile sau acceptabile”, continuă el.

”Invers, ţinând cont de faptul că peste 75 de ţări i-au sunat pe reprezentanţii Statelor Unite, inclusiv departamentele Comerţului, Trezoreriei şi USTR să negocieze o soluţie a subiectelor discutate cu privire la comerţ, bariere comerciale, taxe vamale, manipularea monedei şi tarife nemomnetare şi că aceste ţări nu au răspuns, la sugestia mea puternică, în niciun fel împotriva Statelor Unite, am autorizat o pauză de 90 de zile şi o reducere substanţială a taxelor reciproce în această perioadă, de 10%, tot cu efect imediat. Vă mulţumesc pentru atenţia acordată acestei probleme!”, îşi încheie Donald Trump mesajul.

Trump a cerut investigarea a doi foști consilieri din primul mandat. Pe unul dintre aceştia acuzându-l de „trădare”

Președintele american Donald Trump a cerut, miercuri, Departamentului de Justiţie să investigheze doi foşti colaboratori din primul său mandat la Casa Albă, pe unul dintre aceştia acuzându-l de „trădare”, un gest extrem de neobişnuit pentru un preşedinte american, relatează AFP, preluată de News.ro.

Vizaţi sunt Miles Taylor, fost membru al Departamentului pentru Securitate Internă (DHS), şi Christopher Krebs, fost director al Agenţiei americane pentru securitate cibernetică (CISA). În două documente prezidenţiale care îi vizează separat şi pe care le-a semnat după-amiază în Biroul Oval, Donald Trump însărcinează Departamentul de Justiţie să deschidă anchete privind activităţile lor respective.

Editorial despre „amoralitatea președintelui” Primul, pe atunci la DHS, scrisese în 2018 un editorial în The New York Times în care îl mustra pe preşedintele republican, sub pseudonimul ‘Anonymous’.

„Rădăcina problemelor este amoralitatea preşedintelui”, a criticat el, acuzându-l că ia „decizii cu jumătăţi de măsură, prost informate şi uneori iresponsabile”. Miles Taylor şi-a dezvăluit ulterior identitatea, publicând o carte intitulată „A Warning”, după ce a părăsit Administraţia americană.

Potrivit consilierului Casei Albe, Will Scharf, el este acuzat că a „divulgat informaţii confidenţiale” şi că a „făcut afirmaţii scandaloase” despre prima Administraţie Trump.

„Îmi amintesc cu greu de el. Este cineva care a plecat, a scris o carte şi a spus tot felul de lucruri teribile. Toate minciunile”, l-a atacat Donald Trump.

„Cred că este un trădător. Este ca şi cum ar fi spion. Cred că este vinovat de trădare, dacă vreţi să ştiţi toată povestea”.

„Putem scrie o carte despre întâlniri foarte confidenţiale? Vom afla dacă cineva are sau nu voie să facă asta. Este o chestiune foarte importantă”, a opinat el.

”America se îndreaptă spre o direcție foarte sumbră”

Miles Taylor a reacţionat pe X la directivele prezidenţiale, spunând că a prezis că miliardarul republican se va comporta aşa cum a făcut-o. „Diferenţa de opinie nu este ilegală. Cu siguranţă nu este trădare. America se îndreaptă într-o direcţie foarte sumbră”, a scris el.

A doua ţintă a preşedintelui republican, Christopher Krebs, a fost concediat de Donald Trump în noiembrie 2020 după ce a prezentat un raport care stabilea că nu există dovezi de fraudă în alegerile prezidenţiale din 2020, câştigate de adversarul său democrat Joe Biden. La momentul respectiv, el a descris-o drept „cea mai sigură din istoria Americii”. „Vom şti dacă alegerile au fost corecte sau nu, iar dacă nu au fost, el va plăti un preţ greu”, a ameninţat Donald Trump, numindu-l pe fostul lider un „impostor” şi reluându-şi acuzaţiile de fraudare a alegerilor.

De la revenirea sa la Casa Albă în ianuarie, primul preşedinte american care a fost condamnat penal s-a luat de mai mulţi foşti oficiali pe care îi consideră duşmani politici, refuzându-le în special accesul la informaţii confidenţiale. Se pare însă că, până în prezent, preşedintele nu a dat instrucţiuni directe Ministerului Justiţiei, care este teoretic independent, să deschidă anchete împotriva adversarilor politici.

Fiul unui colonel, reținut într-un dosar de trafic de droguri în Chișinău

UPDATE // Poliția Națională a venit cu mai multe detalii în legătură cu grupul criminal organizat specializat în comercializarea drogurilor, în care este vizat fiul colonelului de poliție în rezervă, Constantin Boeștean, scrie pulsmedia.md.

„Ofițerii Direcției Antidrog a INI în comun cu polițiștii de urmărire penală și procurorii din Strășeni au destructurat activitatea infracțională a unui grup de persoane specializat în comercializarea drogurilor prin intermediul aplicației Telegram pe teritoriul capitalei și suburbiile acesteia.  Timp de o lună,  polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 19 ani și a unei tinere de 17 ani, domiciliați în Chișinău, bănuiți că  ar activa în calitate de curieri în interesul unei grupări infracționale specializate în cultivarea și  distribuirea drogurilor de tip marijuana, prin intermediul aplicației mobile Telegram.Suspecții au fost reținuți în flagrant în momentul plasării drogurilor în ascunzișuri pe teritoriul capitalei”, se arată în comunicatul IGP.

Conform aceluiași comunicat, oamenii legii au identificat persoana care livra drogurile tinerilor pentru a fi plasate în ascunzișuri.

„Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 37 ani din  Chișinău, fost angajat al structurilor de forță. În baza probelor acumulate, la sfârșitul lunii martie, oamenii legii l-au reținut pe bărbat în Chișinău, iar în urma percheziției BMW-ului cu care se deplasa acesta a fost depistată și ridicată o sacoșă cu droguri de tip marijuana, telefoane mobile utilizate la săvârșirea infracțiunii și carduri bancare. Bărbaților le-au fost eliberate mandate de arest pe un termen de 30 zile, iar tânăra de 17 ani este cercetată la libertate, având obligația de nepărăsire a localității. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea  infracțiune riscă  închisoare de la 7 la 15 ani”, se mai menționează în comunicatul IGP.

Fiul colonelului de poliție în rezervă și membrul al PPDA, Constantin Boeșteanu, a fost reținut de ofițerii INI într-un dosar penal pentru trafic de droguri, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, fiul lui Boeșteanu, ex-angajat la SPPS, ar fi fost încătușat de către ofițerii INI și reținut pentru 72 de ore, după ce aceștia ar fi prins doi tineri, un băiat de 19 ani și o fată de 17 ani care ascundeau droguri prin Chișinău.

Ulterior s-ar fi stabilit că aceștia ar fi fost aprovizionați cu substanțele narcotice de către fiul lui Constantin Boeșteanu.

Amintim că Constantin Boeștean este conferențiar universitar, colonel de poliție în rezervă și doctor în drept. În 1993, a absolvit Institutul Juridic al MAI din Sankt Petersburg, iar în 1997, a luat diploma de doctor la Academia MAI din același oraș.

 Din 1982 până în 2003, a fost în diverse funcții de execuție și de conducere din cadrul MAI. Din 2003 până în 2006, a fost șef al Direcției Instruire și Educație a Direcției generale Resurse Umane a MAI. În 2006-2007, a fost rector al Academiei Ștefan cel Mare. În 2007-2009, a fost șef al Direcției Analiză, Monitorizare și Planificare Strategică a MAI, iar din 2009 până în 2011, șef al Direcției Monitorizare și Evaluare a Politicilor la MAI. În ultimii opt ani, este conferențiar universitar, șef al Catedrei Protecție, Pază și Securitate a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Constantin Boeștean este vicepreședinte al Asociației veteranilor războiului din Afganistan.

În 2015, Boeștean a candidat din partea Blocului „Platforma Popular Europeană din Moldova –  Iurie Leancă” la funcția de consilier municipal Chișinău, pe locul 36, ultimul pe listă. În acea campanie, Boeștean era prezentat drept neafiliat politic. La alegerile parlamentare, din 24 februarie, a candidat pentru fotoliul de deputat, din partea blocului electoral ACUM. 

Zece semne că ești o femeie deșteaptă
Articolul anterior
Protest anti-vaccin la Atena
Articolul următor
Close menu