Viața Angelinei Jolie după divorț. Actrița a făcut dezvăluiri inedite

Viața Angelinei Jolie după divorțul de Brad nu a fost deloc ușoară, dar ea și-a asumat rolul de mamă singură și a încercat să își continue proiectele de pe plan profesional. În plus, a mai făcut o mărturisire: suferă de o boală care se numește Paralizia Bell. Angelina Jolie a acordat un amplu interviu publicației Vanity Fair, actrița și-a deschis sufletul cum nu a mai făcut-o până acum.

separator
angelina-jolie-0917-Vf-cover

După cum menționează autoarea interviului, Evgenia Peretz, Angie pare că însumează două persoane diferite. Pe de o parte, este o mamă singură care încearcă să facă tot ce este mai bun pentru cei șase copii, dar, tot pe plan personal, este și o femeie rănită, care a suferit o traumă după despărțirea de Brad.

După destrămarea căsniciei, Angie a început o nouă etapă din viata ei. Nu s-a mutat pe proprietățile deținute împreuna cu Brad, nici măcar în Chateau Miraval din sudul Franței sau în vila din New Orleans, ci a decis să își cumpere o nouă locuință. Aceasta i-a aparținut lui Cecil B. DeMille, celebrul fondator al cinematografiei americane. Vila are șase dormitoare și 10 băi și se află în Los Feliz, California. Îi aminteste actritei de epoca de aur a Hollywood-ului. Când jurnalista de la Vanity Fair i-a luat interviul, fosta soție a lui Brad se mutase de doar patru zile în noua casă.

Brad și-a cerut scuze în mod public, dar Angie a continuat procedura de divorț

Viața Angelinei Jolie după separarea oficială, dar și după relația de 12 ani cu actorul american a cunoscut multe greutăți, iar totul a culminant cu luna septembrie a anului trecut, când vedeta și-a luat inima în dinți și a depus actele de divorț. Cei doi au împreună șase copii, din care trei biologici (Shiloh, Vivienne, Knox) și trei adoptați (Maddox, Pax, Zahara). Angie a cerut custodie unică pentru copii, mai ales în urma evenimentului nefericit de la bordul unui avion privat, când a fost raportată o altercație atât verbală, cât și fizică între Brad și Maddox. În urma anchetei FBI, s-a stabilit că actorul nu și-a abuzat copiii. Brad a încercat să își spele păcatele în fața fostei soții și a mărturisit de curând într-un interviu că are probleme cu băutura și a dat de înțeles că regretă faptele sale și că o apreciază mult pe Angie. Cu toate acestea, avocații actorilor înca negociază termenii divorțului și nu au finalizat procedurile de divorț.nintchdbpict0002685325393

Viața Angelinei Jolie după divorț? Mult mai complicată, mai ales că trebuie să le facă singură pe toate. Și, trebuie să recunoastem, agenda ei este destul de plină: este actriță și regizoare, fiind implicată și în multe proiecte umanitare, are șase copii în grija și lista nu se oprește aici. Noua casă este un pas important pentru ea și face tot posibilul să își vindece familia de rănile provocate de separarea ei de Brad.

Deținătoare a trei premii Globul de Aur și a unui Oscar, Angie a vorbit deschis în presă despre consumul de droguri și pasiunea ei pentru cuțite, dar și despre tentativele de suicid. Trecutul și l-a lăsat în urmă după ce în Cambodgia a simțit că a primit o noua șansă. Și-a dat seama că lucrurile care au afectat-o în copilărie nu sunt la fel de grave ca cele trăite de locuitorii acestei țări și, în plus, a simțit nevoia să adopte un copil. Așa a devenit mama lui Maddox, care i-a dat un nou țel și cu ajutorul căruia procesul de vindecare a mers mult mai repede.

Relația cu Pitt i-a adus Angelinei mai multă faimă decât se aștepta. Au adoptat ceilalți copii împreună și el a fost cel care a convins-o să devină și mamă naturală. Un cuplul perfect – toata lumea îi vedea așa pe Brad și Angie. Iar în 2014, când s-au căsătorit pentru a respecta dorința copiilor, totul a părut desprins din povești. Părea că au lumea la picioare: călătoreau mult, câștigau bine, aveau o familie frumoasă și se implicau în multe acțiuni umanitare. Părea aproape perfect!

Legat de interviul oferit de Brad pentru revista GQ Style, Angelina Jolie recunoaște că nu a surprins-o. Mai mult, în ceea ce privește zvonurile recente cum că Brangelina comunică mai ușor în ultima perioada, ea a spus:

„Ținem unul la altul și ne iubim familia, iar amândoi lucrăm la același scop“. Și continuă: „Am fost foarte îngrijorata pentru mama mea, de-a lungul timpului, chiar foarte mult. Nu vreau ca copiii mei să își facă griji pentru mine. Cred că e important să plâng în duș și nu în fața lor. Ei trebuie să știe că totul o să fie bine chiar și când nu ești tu sigur că este“.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro

Ala Nemerenco: Aderarea la UE înseamnă eficiență și modernizare

Ministrul Sănătății al Republicii Moldova, Ala Nemerenco, a declarat în cadrul unui interviu că aderarea la UE înseamnă pentru sistemul de sănătate al țării noastre standarde înalte de calitate, eficiență și modernizare.

Fiind întrebată cât de departe sau cât de aproape de standardele UE este Republica Moldova în domeniul medical, Ala Nemerenco, a răspuns că normele europene pentru produsele și serviciile medicale se concentrează pe protejarea și îmbunătățirea sănătății populației, accesul la asistență medicală de înaltă calitate, precum și atenuarea surselor de pericol pentru sănătatea umană, transmite moldpres.md. 

„În ultimul Raport privind extinderea, publicat de Comisia Europeană în noiembrie 2023, nivelul de transpunere a legislației UE aferent Capitolului Sănătate și protecția consumatorului (Capitolul 28) a fost apreciat cu nivelul doi din cele cinci (de la inițial la avansat) stabilite pentru gradul de aliniere la legislația UE”, susține ministrul Sănătății. 

Potrivit acesteia, normele și standardele implementate în unele domenii, precum transfuzia de sânge și transplantul de organe, reglementări în domeniul controlului tutunului, programele de formare în medicină sunt în mare măsură ajustate la cerințele europene.

„Legislația națională în domeniul medicamentelor și dispozitivelor medicale include mai multe aspecte ce corespund normelor europene, însă necesită un șir de ajustări pentru a atinge standardele UE prin care se garantează siguranța și eficacitatea acestora. Totodată, există unele domenii care nu fac obiectul reglementărilor naționale și necesită inițierea transpunerii, precum este reglementarea drepturilor pacienților de a primi îngrijiri medicale în alte țări ale UE și procedurile de rambursare pentru aceste servicii”, a spus Ala Nemerenco. 

De asemenea, oficialul declară că acțiunile stabilite pentru Ministerul Sănătății în Planul Național de Aderare al Republicii Moldova la Uniunea Europeană vin să asigure armonizarea deplină a sistemului juridic și instituțional național cu legislația și structura instituțională UE. 

Totodată, în cadrul interviului, Ala Nemerenco a fost întrebată despre referendumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova, care va avea loc în această toamnă, dar și cum va arăta sistemul medical autohton dacă statul nostru va adera la Uniunea Europeană. 

„Aderarea la Uniunea Europeană pentru sistemul de sănătate al Republicii Moldova înseamnă standarde înalte de calitate, eficiență și modernizare. Câteva dintre principalele beneficii ale aderării la UE sunt standarde ridicate de calitate. Astfel, Uniunea Europeană are reguli stricte și standarde ridicate în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale și siguranța pacienților. Prin aderarea la UE, sistemul de sănătate al Republicii Moldova va trebui să se alinieze acestor standarde, ceea ce va duce la o îmbunătățire semnificativă a calității îngrijirilor medicale oferite populației”, susține Ala Nemerenco. 

De asemenea, un alt beneficiu este accesul la finanțare și resurse europene. În calitate de membru al UE, țara noastră va putea accesa mai rapid fonduri europene importante destinate construcției, renovării și dotării spitalelor.

Totodată, un alt beneficiu, potrivit Alei Nemerenco, ar fi dezvoltarea resurselor umane, colaborare și schimb de experiență. 

„UE oferă programe de formare, specializare și dezvoltare profesională pentru personalul medical, îmbunătățind competențele și calitatea serviciilor oferite. Aderarea la UE va facilita colaborarea cu alte state membre și schimbul de cunoștințe și bune practici în domeniul sănătății. Republica Moldova va beneficia de experiența și expertiza altor țări europene în implementarea politicilor de sănătate”, a afirmat ministrul Sănătății. 

În acest sens, ministrul încurajează toți cetățenii să participe la referendumul pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și să contribuie astfel la construirea unui viitor mai prosper și mai sigur pentru toți. 

„Alegem să fim parte a comunității europene, cu standarde înalte în sănătate, educație și dezvoltare socio-economică. Să fim vocea schimbării și să votăm pentru un parcurs european al Republicii Moldova”, a spus aceasta. 

Peste 6.000 de ucraineni au fost evacuați din regiunea Harkov în ultimele trei zile

Forțele armate rusești își concentrează toate eforturile militare pe cucerirea orașului Vovceansk, care se află în nord-estul Harkovului. 1.600 de ucraineni au fost evacuați doar din acest oraș, ieri, și 6.000 de persoane, în total, din regiunea Harkov, de la începutul noii ofensive militare rusești.

Între timp, preşedintele Putin a propus un nou ministru al apărării, pe Andrei Belousov, numindu-l pe Serghei Şoigu secretar în Consiliul de Securitate a Ţării.

Situaţia pare să fie extrem de dificilă în oraşul Vovceansk, mai ales că ucrainenii nu au fortificaţii adecvate aici, iar ruşii au încercuit oraşul. Este vorba despre un avans de 2,5 km al ruşilor pe direcţia Vovceansk, unde Moscova a  dislocat cel puţin patru batalioane motorizate din cadrul Districtului Militar Leninngrad.

Şi Statul Major al Apărării din Ucraina a anunţat, noaptea trecută, că situaţia este dificilă în Vovceansk şi pe direcţiile Plina-Likianţi, Plina-Hliboke, Plina-Oliinikove şi Murom-Buruvatka. Kievul a anunţat şi că dislocarea de rezerve militare pentru a stabiliza situaţia în zonă continuă.

sursa

Regele Charles, dezvăluiri cu privire la un efect secundar al tratamentului chimioterapeutic pentru cancer

Regele Charles a oferit luni o perspectivă personală asupra luptei sale cu cancerul.  Monarhul a dezvăluit că și-a pierdut simțul gustului, potrivit The Independent. Mărturisirea i-a făcut-o unui veteran al armatei britanice.

În timpul vizitei efectuate luni după-amiază la Muzeul aviatic al armatei din Middle Wallop, Hampshire, regele, în vârstă de 75 de ani, a stat de vorbă cu Aaron Mapplebeck, veteran al armatei britanice și supraviețuitor al cancerului.

Cei doi au discutat despre efectele secundare ale tratamentului.

Când veteranul i-a mărturisit monarhului că și-a pierdut simțul gustului în timpul chimioterapiei pe care a urmat-o anul trecut, Regele Charles a spus că acest lucru i s-a întâmplat și lui.

I-a predat Prințului William comanda fostului regiment al Prințului Harry

Monarhul a venit cu elicopterul la ceremonia specială la care a participat și Prințul William, în cadrul căreia a predat oficial comanda fostului regiment al Prințului Harry.

Prințul Harry și Regele Charles nu s-au văzut în timpul scurtei vizite a ducelui la Londra.

sursa

Video! Cum arată curcubeul de la înălțime
Articolul anterior
De la o femeie obeză la fotomodel de succes! Cum a slăbit Gina Carla 50 de kilograme în doar câteva luni
Articolul următor