Video! Reacția unui bărbat când un escroc ,,amabil” îi cere datele cardului bancar pe Viber

Un bărbat a fost sunat pe Viber de așa-zisa „Securitate Bancară” și i s-au cerut mai multe date personale de pe card.

Bărbatul își dă seama că este vorba despre o înșelătorie și îi dictează acestuia date greșite, apoi litere în loc de cifre, toată conversația fiind înregistrată. Internauții care au vizionat filmulețul s-au amuzat copios.

Poliția a emis avertizări în repetate rânduri, atenționând cetățenii să nu divulge persoanelor străine datele cardului bancar. Nu aveți încredere în astfel de apeluri. Mai mult, și reprezentanții băncii susțin că nu efectuează niciodată apeluri pe Viber, pentru a lua legătura cu clienții lor.

Video! Emilian Crețu arată cum nu ar trebui mâncată o ,,recipisă”

Emilian Crețu a realizat o nouă parodie, în contextul evenimentelor de astăzi din țara noastră. Actorul oferă o lecție de ,,bune maniere” și arată cum nu ar trebui mâncată o ,,recipisă” ori ,,un act cu informații valoroase”.

,,Dacă ești o persoană coruptă, nu e politicos să mănânci actul ca porcul…”, afirmă Emilian Crețu, în noul său video.

Internauții și-au dat seama din start la ce face referire actorul și s-au amuzat copios.

Senatul SUA a adoptat o rezoluție în care s-a stipulat că Republica Moldova trebuie susţinută pe calea integrării europene, prin asistenţă financiară şi tehnică

Senatul Statelor Unite ale Americii a adoptat o rezoluție în care s-a stipulat că Republica Moldova trebuie, în continuare, susţinută pe calea integrării europene, prin asistenţă financiară şi tehnică. Reprezentaţii Senatului au mai reiterat faptul că Statele Unite ale Americii sunt gata să ofere armament Republicii Moldova, dacă vor avea o cerere din partea Chişinăului.

post-img

Senatorii americani apreciază efortul  autorităţilor din Republica Moldova pentru aderarea ţării la blocul  comunitar european, iar reformele înfăptuite în ultimul an demonstrează  acest lucru, se arată în rezoluţie. Congresul american condamnă, din  nou, provocările și acțiunile agresive ale Federației Ruse în regiunea  transnistreană şi a făcut apel la partenerii internaţionali să se  alăture Statelor Unite în acordarea imediată a asistenței financiare şi  umanitare în sprijinul Republicii Moldova.

„În  ultimul an, Guvernul Republicii Moldova și societatea civilă s-au  angajat într-o reformă semnificativă a sistemului de justiție și au  promovat buna guvernare și stabilitatea economică. Republica Moldova  și-a depus oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană, semnalând  angajamentul față de valorile democratice și statul de drept. Congresul  solicită Guvernului Statelor Unite să continue să ofere Republicii  Moldovei sprijin financiar și tehnic semnificativ”, se arată în rezoluţia adoptată.

Pe  21 mai, un grup de congressmani americani, aflaţi într-o vizită de  lucru la Chişinău, au declarat că Statele Unite ale Americii sunt gata  să ofere armament Republicii Moldova dacă va exista o cerere din partea  autorităţilor. 

Oficialii americani au confirmat că au votat un pachet de  sprijin pentru Ucraina şi Republica Moldova, în valoare totală de 40 de  miliarde de dolari.

MICHAEL M. MCCAUL senator SUA: „Suntem pregătiţi să contribuim la înarmarea Republicii Moldova, dacă acest lucru ni se va solicita. Planurile Rusiei pot privi Republica Moldova şi Georgia, care nu sunt  ţări sub umbrela articolului 5 al Tratatului Nord-Atlantic”.

sursa: www.tvrmoldova.md

Un tobogan dintr-un parc acvatic s-a prăbușit. 16 copii au ajuns la spital

Clipe de groază într-un mare aquaparc din Indonezia. Un tobogan înalt de 10 metri s-a prăbușit, iar cei care se aflau în aparat, majoritatea copii, s-au lovit de suprafața dură de dedesubt.16 persoane au fost rănite sau au acuzat dureri și au fost transportate la spitale.

Potrivit presei locale, o secțiune a toboganului de apă s-a prăbușit, iar oamenii au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Un videoclip de pe internet arată o secțiune a toboganului de apă care se prăbușește în timp ce apa curge în pământ și se aude impactul oamenilor care lovesc asfaltul. Privitorii se grăbesc apoi să ajute, în timp ce alții țipă șocați.

sursa

Mai multe cruci, smulse de pe mormintele unui cimitir, urmau să ajungă la metal uzat
Articolul anterior
Sfaturi pentru eliminarea anxietății după Covid-19
Articolul următor