VIDEO! Rusoaice, obligate să se dezbrace în lenjerie intimă la ieșirea din tură

Un videoclip filmat cu camera ascunsă și publicat pe rețelele sociale arată cum femeile de la o firmă din Rusia sunt forțate să se dezbrace și să fie supuse perchezițiilor corporale pentru a nu fura marfă de la serviciu. Este vorba de angajatele de la un depozit al companiei Wildberries, varianta rusească a Amazon, potrivit Daily Mail citat de stirilecanalD.ro.

La ieșirea din tură, rusoaicele sunt obligate să rămână în lenjerie intimă, înainte de a fi controlate de paznicii complexului logistic. Potrivit sursei citate, femeile sunt trecute prin aceste percheziții umilitoare înainte de a începe și își încheie turele pentru a atenua furturile de bunuri.

Paznicii depozitului se asigură că femeile nu iau articole interzise de la locul lor de muncă. Compania este condusă de oligarhul apropiat lui Putin, Tatiana Bakalchuk, în vârstă de 47 de ani, o miliardară pornită de la zero, mamă a șapte copii și fostă profesoară de engleză.

Secretul succesului în cazul ei: legăturile strânse cu Kremlinul.

Videoclipul de mai jos ar fi filmat în sediul firmei din Sankt Petersburg- dar sursele citate susțin că femeile angajatele Tatianei Bakalchuk din mai multe locații sunt forțate să se dezbrace în lenjerie intimă la venire și plecarea de la serviciu, notează Stirilekanald.

„Muncitoarele, sub supravegherea camerelor video, se dezbracă și merg la punctul de control”, se arată într-un raport.

Alte rapoarte de presă spun că „ziua de lucru în depozitele Wildberries se termină cu o percheziție și dezbrăcat în lenjerie intimă.

„Așa a găsit de cuviință conducerea companiei să lupte împotriva furtului în depozite”.

Videoclipul arată femei percheziționate de inspectoare, dar și bărbați sunt supuși ritualului, potrivit Life.ru, a cărei jurnalist a intrat sub acoperire pe platformă.

„Corespondentul nostru… a lucrat acolo doar trei zile, dar a avut destule impresii cât să dureze toată viața”, a scris publicatia rusa.

„Conform investigației sale, fiecare dimineață în depozit începe într-adevăr cu o procedură umilitoare.”

Bakalchuk- cea mai bogată femeie din Rusia- a avut o avere de 130 miliarde euro, dar imperiul ei a fost lovit recent de greve din cauza cerințelor ei stricte de muncă.

Fetița de doi ani care a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală s-a stins pe patul de spital

Fetița de doi ani, care acum zece zile a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală, a murit pe patul de spital noaptea trecută.

Copilul a fost internat în stare gravă în secția reanimare la Institutul Mamei și Copilului. Contactat de IPN, purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu, a precizat că, de la internare și până în prezent, pacienta s-a aflat în comă.

„Medicii de la Institutul Mamei și a Copilului au făcut tot posibilul, însă din păcate pacienta nu a putut fi salvată”.

Atunci când s-a produs cazul, oamenii legii precizau geamul apartamentului era deschis, iar fetița, urcând pe pervaz și sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol.

Părinți sunt îndemnați să manifeste prudență sporită la geamuri, mai ales dacă sunt lăsate deschise. Accesul copiilor la ferestre trebuie restricționat, iar pentru a bloca geamurile este recomandată instalarea dispozitivelor speciale. De asemenea, adulții nu trebuie să lase copiii singuri în cameră atunci când aerisesc încăperea. Este indicat să fie utilizat sistemul de deschidere a geamului pe verticală – de sus în jos.

Șoferii care rămân fără combustibil pe autostrăzile din Germania vor primi amenzi de până la 70 de euro

Este ilegal să rămâi fără carburant pe autostradă, în conformitate cu StVO (Straßenverkehrsordnung), regulamentul german privind circulația rutieră din Germania. Amenda poate fi de la 30 de euro până la 70 de euro, în funcție de caz.

Presa din Germania a descoperit ca un Mercedes diesel este mult mai  eficient decat unul electric sau PHEV! C300e vs C300d vs EQE350+ 2022 -  AUTOLATEST

Motivul pentru care poți fi amendat, de fapt, este că oprirea pe autostradă din această cauză poate fi evitată și reprezintă o eroare umană și, prin urmare, este pedepsită, transmite Adevărul.ro

În mod normal, oprirea pe autostradă în caz de defecțiune nu este taxată, dar pentru că acest lucru poate fi evitat și pentru că șoferul trebuie să se asigure că nu se va întâmpla, se plătește.

Ce prevede legea germană:

  • 118178 / Oprire (< 3 minute) pe autostradă / 30 €.
  • 118704 / Staționare (> 3 minute) pe autostradă / €70
  • 118705 / Staționare (> 3 minute) pe autostradă și punerea în pericol a altora / 85 €
  • 118706 / Staționare (> 3 minute) pe autostradă cu producerea unui accident ulterior / €105

De asemenea, nu există nicio diferență între turiști sau localnici în acest caz, ceea ce înseamnă că oricare dintre ei va fi sancționat.

Durere fără margini la Bender! Doi muncitori au murit înecați, în timp ce efectuau lucrări tehnice la o groapă de canalizare

Doi muncitori au murit după ce au căzut într-o canalizare în orașul Bender. Totul s-a întâmplat pe data de 21 iunie, în timp ce aceștia efectuau lucrări tehnice.

gallery images

Bărbații au coborât în groapa de canalizare, iar un moment dat, unul dintre ei a fost tras în țeavă de un debit puternic de apă de canalizare, transmite www.stiri.md, conform presei din regiune.

Colegul său a încercat să-l salveze, dar a fost și el aspirat.  

La locul accidentului au acționat toate serviciile de urgență ale orașului Bender și au fost implicate echipamente speciale.

Operațiunile de căutare și salvare au durat cinci ore și jumătate. Corpul decedatului a fost găsit într-o conductă de canalizare, la 40 de metri de locul faptei.

Cel de-al doilea angajat al companiei de apă a fost transportat la spital. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit ieri, 22 iunie, la terapie intensivă, fără a-și recăpăta cunoștința.

gallery images
gallery images
gallery images

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”
Articolul anterior
VIDEO! Accident de coșmar pe o autostradă cu implicarea a circa 60 de maşini ! Mai multe persoane au murit
Articolul următor