VIDEO! Scandal între surorile Terescenco! S-au luat la bătaie și și-au aruncat acuzații

Bloggerița Ina terescenco a fost implicată recent într-un scandal chiar cu sora ei. Ce acuzații își aduc cele două surori.

Ina și Vica își aduc acuzații reciproc într-un video care face furori pe rețelele sociale, scrie perfecte.md.

Logodnicul Inei s-a implicat să aplaneze conflictul și i-a spus Victoriei să-ți ia prietenele și să plece.

După ce Victoria a postat imaginile, Ina a părut într-un storry:

”Cum considerați? Credeți că este bine ca o soră să iasă în mediul online și să vorbească de altă soră, dar vorbește nu la temă, ci total diferit, voi credeți că este bine? Și în primul rând, ce am vrut să spun este că se ascultă din ambele părți, nu doar dintr-o parte, dar eu nu trăiesc pentru lume ca să ies și să dau explicații. ea dacă trăiește pentru lume și dă explicații la lume, este problema ei. Eu, spre exemplu, trăiesc pentru mine.”

Ulterior a urmat un ping-pod de acuzații între cele două surori. Victoria a ieșit și ea în storry și a povestit despre o petrecere la care ar fi ieșit ambele: ”Tu fiind măritată, având bărbat peste hotare, tu cauți petrecere la Chișinău, ieșim la restaurnat, eu cu un băiat, și normal fac ce vreau că eram fată mare, tu cu altul. Voi să-mi spuneți dacă asta e corect, ea fiind ca soră.”

Scandalul nu s-a încheiat aici, ambele și-au aruncat acuzații pe rețele, inclusiv pe Tik-Tok.

Ina Terescenco este bloggeriță de la noi cu peste 130 de mii de urmăritori pe Instagram și milioane de aprecieri pe Tik-Tok.

Premierul britanic Rishi Sunak cere confiscarea activelor ruseşti îngheţate, pentru a le redistribui apoi Ucrainei

Premierul britanic Rishi Sunak a cerut duminică ţărilor occidentale să fie „mai îndrăzneţe” şi să confişte activele ruseşti îngheţate pentru a le redistribui apoi Ucrainei, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

„Trebuie să fim mai îndrăzneţi în ceea ce priveşte confiscarea a sute de miliarde din activele ruseşti îngheţate”, a scris şeful guvernului britanic într-un articol publicat de Sunday Times, cu ocazia marcării a doi ani de la invazia rusă pe scară largă din Ucraina.

„Începem prin a lua miliardele din dobânda pe care aceste active le generează şi prin a le trimite Ucrainei”, a afirmat Rishi Sunak. „Apoi, în cadrul G7, trebuie să găsim modalităţi legale de a confisca activele în sine şi, de asemenea, de a trimite acele fonduri în Ucraina”, a adăugat el.

„Ce omagiu ar fi pentru lupta lui Aleksei Navalnîi de a trage la răspundere statul rus pentru acţiunile sale” a adăugat el, referitor la opozantul rus care a murit recent într-un penitenciar din regiunea arctică.

Într-un comunicat publicat sâmbătă la sfârşitul unei reuniuni prin videoconferinţă, liderii G7 au făcut apel la guvernele lor să continue să acţioneze „prin toate căile posibile prin care activele suverane ale Rusiei ar putea fi utilizate pentru a sprijini Ucraina, în conformitate cu sistemele noastre juridice şi cu dreptul internaţional”.

Ei au reafirmat că „activele suverane ruse în jurisdicţiile (lor) vor rămâne blocate până când Rusia va plăti pentru daunele cauzate Ucrainei”.

Pe 30 ianuarie, Uniunea Europeană – care a îngheţat 200 de miliarde de euro din activele Băncii Centrale a Rusiei – a ajuns la un acord cu privire la prima etapă a unui plan care vizează alocarea veniturilor generate de activele ruseşti îngheţate pentru reconstrucţia Ucrainei.

Peste un kilogram de ciuperci cu efect psihotrop, depistate într-un colet din Federația Rusă

Funcționarii postului vamal Chișinău 4 au supus controlului o trimitere poștală internațională, parvenită din Federația Rusă în adresa unei persoane fizice, rezidentă a Republicii Moldova.

În baza analizei de risc, a fost dispusă efectuarea controlului fizic amănunțit privind conținutul coletului.

În rezultat, în interiorul trimiterii poștale au fost depistate șapte pachete de ciuperci cu efect psihotrop, cu cantitatea totală de 1,2 kg.

Substanțele au fost reținute și transmise pentru expertiză, iar investigațiile continuă.

Amintim că, potrivit legislației vamale, este interzisă introducerea și scoaterea pe/de pe teritoriul țării a substanțelor stupefiante sau psihotrope.

Un salon de masaj nu mai primește bărbați. Motivul neașteptat pentru care proprietara a luat această decizie

După o lungă perioadă de activitate, proprietara unui salon de masaj din Cornate d’Adda, provincia Monza și Brianza, Italia, a luat o decizie radicală: a interzis accesul bărbaților la salon, motivând că aceștia solicită servicii sexuale, scrie presa română.

Bărbații, în general, cer, uneori mai subtil, alteori mai explicit, servicii de natură sexuală, generând astfel presiune și inconfort, conform relatărilor din Corriere della Sera.

Alessandra Fumagalli, în vârstă de 42 de ani, proprietara salonului, a anunțat această decizie pe pagina de Facebook a afacerii sale, primind un val de mesaje de solidaritate din partea femeilor, dar și a unor bărbați.

„Cu noroc, nu toți sunt la fel”, a menționat Fumagalli, subliniind că bărbații care sunt deja clienți vechi sunt în continuare bineveniți, datorită relației de încredere deja stabilită. Însă, cei noi nu vor mai fi primiți.

Întrebări „umilitoare” și sentimentul de jenă

„Apelurile telefonice sunt, de obicei, neutre în ton. Întrebările sunt mereu aceleași: despre prețuri, programări, adresa salonului. Dar spre final, tonul vocii devine mai grav, ca și cum ar ascunde o anumită jenă: „Sau, în timpul masajului, trebuie să fiu complet dezbrăcat?”. Ca femeie, mai mult decât ca profesionist, mă simt umilită”, a mărturisit Fumagalli.

Două persoane din nordul țării au predat, astăzi, benevol Poliției mijloace bănești primite în schimbul voturilor la alegerile locale
Articolul anterior
Ambasadorul UE în Moldova despre suspendarea mai multor posturi TV de la noi
Articolul următor