VIDEO! Shakira, videoclip cu puternic impact vizual și mesaj dur la adresa fostului iubit

Shakira a lansat un nou single, „Monotonia“, în care „vorbește“ despre ruptura a ceea ce părea a fi relația perfectă.

În primul clip lansat după terminarea relației – piesa „Monotonia“, un duet cu rapperul portorican Ozuna -, Shakira face referiri evidente, prin versuri și imagini, la fostul său iubit, starul FC Barcelona Gerard Pique, relatează Billboard.

Nu a fost vina ta, nu a fost vina mea/ A fost vina monotoniei/ N-am spus niciodată nimic, dar m-a durut/ Știam că se va întâmpla asta (…) Dar, brusc, nu ai mai fost același/M-ai părăsit din cauza narcisismului tău“, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Clipul are o puternică încărcătură emoțională chiar de la primele secvențe: Shakira, înlăcrimată, într-un supermarket, este „spulberată“ cu o bazooka de un bărbat, iar inima ei însângerată ajunge pe jos. Cântăreața încearcă să-și protejeze inima de cei care o calcă în picioare, iar la finalul clipului o încuie într-un seif.

Fanii au remarcat rapid că bărbatul din videoclip poartă un hanorac alb și pantaloni de jogging gri, ținută asemănătoare cu una dintre cele purtate de Pique în videoclipul „Me Enamore“ (2017), al Shakirei. În mesajele postate în rețelele sociale, fanii sugerează că bărbatul care o împușcă în Shakira în clipul „Monotonia“ îl reprezintă pe Pique.

Clipul a fost regizat de Shakira și de Jaume de Laiguana, care a mai semnat, în trecut, alte videoclipuri ale artistei columbiene („Gypsy“, „Las de la Intuicion“).

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în luna iunie, după o relație care a durat 12 ani. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie. Relația s-a terminat din cauza infidelității starului Barcelonei.  Pe când încă forma un cuplu cu Shakira, Pique a început o relație cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 23 de ani din Barcelona.

Artista columbiană și fotbalistul au împreună doi copii, Milan și Sasha. Recent, cântăreața a făcut primele declarații referitoare la despărțire. „Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea.Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla“, a spus ea.

sursa: www.adevarul.ro

România, pe locul 5 din 24 la numărul de suporteri prezenți la Euro 2024

Peste 130.000 de fani turci au asistat la meciurile Euro 2024 din Germania, conform presei germane, pe baza datelor de la UEFA. România a fost susținută la meciurile din faza grupelor de 92.000 de fani și se află pe locul cinci în clasament, fiind devansată de Albania.

Presa germană a publicat o listă a țărilor cu cea mai mare prezență a fanilor la Campionatul European din Germania. Turcii conduc lista, urmați de gazdele germane, iar pe locul trei sunt croații, scrie G4media.

Cifrele se referă doar la cele trei meciuri din faza grupelor. Cei mai mulți fani de pe stadioanele germane au fost din Turcia, cu 130.000 prezenți la cele trei meciuri de la Euro. Gazdele, Germania, au avut 125.000 de fani, în timp ce croații au fost în jur de 103.000.

Imediat după croați au fost albanezii, cu un total de 95.000 de fani în Germania, iar top cinci este completat de români, cu 92.000 de fani.

Englezii, care au inventat termenul de „fani în deplasare”, au ajuns în Germania în număr mult mai mic în comparație cu fanii croați, cu doar 65.000 de participanți până acum.

Numărul total de fani la meciurile din grupe de la Euro-2024:

1. Turcia: 130.000

2. Germania: 125.000

3. Croația: 103.000

4. Albania: 95.000

5. România: 92.000

6. Scoția: 82.000

7. Olanda: 80.000

8. Serbia: 73.000

9. Polonia: 70.000

10. Anglia: 65.000

11. Austria: 60.000

12. Danemarca: 60.000

13. Georgia: 60.000

14. Ucraina: 53.000

15. Belgia: 50.000

16. Ungaria: 46.000

17. Slovenia: 44.000

18. Franța: 41.000

19. Elveția: 39.000

20. Cehia: 38.000

21. Portugalia: 37.000

22. Italia: 36.000

23. Slovacia: 35.000

24. Spania: 34.000.

Șapte persoane și-au pierdut viața într-un atac rusesc cu rachete la Zaporojie

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut din nou mai multe arme cu rază lungă de acţiune şi apărare aeriană din partea Occidentului, după ce un atac rusesc cu rachete a ucis şapte persoane, inclusiv doi copii, în regiunea Zaporojie.

Atac rusesc cu rachete la Zaporojie: Șapte persoane au murit

Atacul rusesc asupra oraşului Vilniansk, în apropierea oraşului Zaporojie din sud-est, a rănit, de asemenea, alte 31 de persoane, au declarat oficialii ucraineni, transmite Digi24.ro.

În total, cel puţin 11 civili au fost ucişi şi alţi 37 au fost răniţi sâmbătă în atacuri cu rachete pe teritoriul Ucrainei.

„Oraşele şi comunităţile noastre suferă zilnic din cauza acestor atacuri ruseşti”, a scris Zelenski într-o postare pe Telegram.

Dar el a adăugat că există „modalităţi de a rezolva acest lucru”, inclusiv „distrugerea lansatoarelor de rachete ruseşti, lovirea cu capacităţi reale de rază lungă şi creşterea numărului de sisteme moderne de apărare aeriană”.

El a postat imagini din Vilniansk care arată un crater mare lângă o clădire în flăcări, precum şi mai multe cadavre întinse pe jos.

Procurorul general al Ucrainei, Andrei Kostin, a declarat că două rachete au lovit oraşul, avariind infrastructura, un magazin şi clădiri rezidenţiale. Ministerul rus al Apărării nu a comentat public atacul.

Pe propriul său canal Telegram, acesta a postat imagini cu un atac cu rachete asupra unei căi ferate despre care a afirmat că se afla în apropierea aşezării Ukrainka – la mai puţin de 10 km de Vilniansk – şi că era folosită de forţele ucrainene pentru a descărca arme şi echipamente militare.

De asemenea, Kostin a declarat că patru persoane au fost ucise şi şapte rănite în urma unor lovituri de artilerie asupra a trei sate din apropierea liniei frontului din estul regiunii Doneţk.

Furnizările Occidentului au încetinit

Aliaţii occidentali au furnizat deja Ucrainei o serie de arme cu rază lungă de acţiune – inclusiv rachete Scalp din Franţa, Storm Shadow din Marea Britanie şi ATACMS din SUA – precum şi sisteme de apărare aeriană Patriot fabricate în SUA.

Cu toate acestea, fluxul de arme din partea SUA – de departe cel mai mare furnizor de arme al Ucrainei – a eşuat la începutul anului 2024, după ce un proiect de lege care desemna un ajutor militar suplimentar a fost blocat în Congres.

Legea a fost în cele din urmă adoptată în aprilie, iar sistemele de apărare antiaeriană şi rachetele cu rază lungă de acţiune au ajuns pe liniile frontului în luna următoare.

Însă Ucraina a pus pierderile de vieţi omeneşti şi câştigurile teritoriale ale Rusiei în acest interval pe seama lipsei de muniţie şi de rachete de apărare antiaeriană cauzate de întârziere, în timp ce Zelenski a continuat să solicite sprijin suplimentar pentru a câştiga războiul.

Pe Telegram, el a mulţumit aliaţilor pentru ajutorul lor, dar a declarat că deciziile de a trimite armament suplimentar „trebuie accelerate”, deoarece „orice întârziere în deciziile din acest război înseamnă pierderea de vieţi omeneşti”.

Dorin Recean, către tineri la ,,Moldova Youth Forum”: ,,Viitorul vă aparține și trebuie să vă implicați cât mai mult în luarea deciziilor”

Premierul Dorin Recean a îndemnat tinerii să se implice cât mai activ în luarea deciziilor, precum și să îndemne cât mai multă lume să participe la referendumul pentru integrarea în UE.

„Eu cred că viitorul vă aparține și asta nu e de atât că lucrurile astea se spun frumos. Dar așa e construită viața: politicul determină politicile, iar politice determină realitatea. Ceea ce trebuie noi să conștientizăm că viitorul nostru depinde tot de noi: cum ne construim alianțe, cum știm să ne apărăm atunci când peste noi vine un val de agresivitate. De aici începe rolul nostru de a participa în deciziile importante și a-i implica și pe ceilalți, să le explicăm și celorlalți ce înseamnă Uniunea Europeană și să ne construim viitorul nostru liber, neîngrădit de nimeni, un viitor prosper”, a declarat Dorin Recean, în cadrul evenimentului Moldova Youth Forum 2024.

Șeful Executivului a îndemnat tinerii să fie politic și economic activi, să se implice în diverse acțiuni publice.

Menționăm, că sute de tineri din R. Moldova s-au reunit ieri la Bălți în cadrul Moldova Youth Forum 2024. Evenimentul, cu genericul: „Împuternicirea tinerilor pentru o implicare mai activă și o guvernare eficientă”, este organizat de către Institutul Republican Internațional – IRI Moldova.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, mulţime şi text

Fetiţă de 9 ani, găsită desculţă pe un câmp. Un poliţist a găsit-o şi a cărat-o pe umeri până acasă
Articolul anterior
Imagini cu impact emoțional din Ucraina: Cele peste 100 de femeii prizoniere s-au văzut cu cei dragi
Articolul următor