Video. Victoria Bonya și-a arătat casa luxoasă din Monte Carlo, cu vedere simultană la munte și la mare

Victoria Bonya, în vârstă de 41 de ani, a făcut un tur al casei sale din Monte Carlo. Prezentatoarea TV din Rusia se bucură de vederi magnifice de la geamurile sale și de o terasă imensă. Diva Instagramului susține că nu-i place Moscova geroasă.

Fosta participantă a show-ului ,,Dom 2” locuiește în sudul Franței. După despărțirea de tatăl fiicei sale, milionarul Alex Smerfit, vedeta a încercat să înceapă o nouă viață în Marea Britanie. Cu toate acestea, nici Victoria însăși, nici fiica ei, Angelina, nu au fost încântate de climatul sumbru din Londra. În cele din urmă s-au întors la Monaco.

Acum mama și fiica locuiesc într-un apartament de lux situat chiar pe malul mării. Bonya, la cererea fanilor, și-a arătat în cele din urmă casa. Modelul a înregistrat o serie de videoclipuri care arată apartamentul.

Victoriei îi place mai ales terasa imensă, care are 120 de metri pătrați, cu vedere simultană la munte și la mare. „Vara puteți face plajă aici – sunt șezlonguri. Am și plajă, cobori ca dintr-un castel. Un minut – și sunteți deja pe plajă ”, le-a spus Bonya fanilor, cu încântare.

După aceea, instadiva a arătat bucătăria, dressingul și propriul dormitor. Victoria a optat pentru culori pastelate în interior, ceea ce face camera să pară și mai spațioasă și plină de aer proaspăt mediteranean. Un dressing luxos cu un dulap separat pentru pantofi și rochii destinate evenimentelor formale este un alt punct culminant al casei.

sursa: www.cosmo.ru

Galina Tomaș raportează un cont fals pe numele său, pe Instagram: ,,Nu accesați acest link!”
Articolul anterior
Italia blochează reţeaua socială TikTok. Utilizatorii care nu vor avea acces
Articolul următor
Alte articole interesante