Vladimir Putin, în vizită la pacienții cu coronavirus

Marți, 24 martie, președintele Vladimir Putin a ajuns la spitalul pentru cei infectați cu coronavirus COVID-19, în Kommunarka, Regiunea Moscova.

separator
Șeful statului a discutat cu medicul șef Denis Protsenko, i-a mulțumit pentru munca depusă, a remarcat profesionalismul medicilor și calitatea înaltă a îngrijirii pacienților, relatează kommersant.ru.

„Am urmărit cum funcționează, toate în posturi de luptă. Toată lumea funcționează ca un ceas, bun și bine coordonat. Se simte ca oamenii știu ce să facă, cum să o facă. Au toate, își folosesc eficient echipamentele,  instalațiile ”, a declarat Vladimir Putin (citat din TASS).

Președintele a mulțumit directorului medical întreg personalului medical al spitalului. „Pentru persoanele care se recuperează, începe o viață complet diferită, toate acestea sunt în mare parte datorită dvs.”, a spus Vladimir Putin. Președintele a luat toate măsurile de precauție necesare când a vizitat spitalul. Pe cadrele canalului de televiziune „Rusia-24” puteți vedea cum se îmbracă într-un costum protector galben și își pune o mască specială care își acoperă fața.

Hîncești: un tânăr revenit din Italia a ieșit din carantină și a violat o adolescentă
Articolul anterior
Patru lucrători medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican, suspecți de coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante