Andreea Marin despre curele de detoxifiere: „Am citit, m-am informat și am înțeles că e necesară o resetare a sistemului, pe care orice om îl reprezintă!” 

Zâna Surprizelor din România a trecut printr-o perioadă grea în viața ei, în care nu mai reușea să slăbească și era chinuită de oboseală și insomnii. Iar pentru a se reface, Andreea Marin a apelat la detox. Însă, nu înainte de a se informa și a înțelege că este necesară o resetare a organismului.

separator

Iată ce a afirmat vedeta, într-un interviu pentru revista unica.ro.

„Cu câțiva ani în urmă, când ajunsesem într-un moment foarte dificil, de dezechilibru din punct de vedere al sănătății, de asemenea, nu mai exista o balanță corectă în ceea ce mă privește între minte, trup și suflet. Făceam sport cu rigurozitate și nu slăbeam deloc, mâncam cât puteam de restrictiv, dar fără să mă ajute prea mult, aveam insomnii și o oboseală cronică, complicații ce țineau de aspecte hormonale, dermatologice, psihologice. Simțeam că e nevoie de mai mult decât ceea ce făceam, am citit, m-am informat și am înțeles că e necesară o resetare a sistemului, pe care orice om îl reprezintă. Detoxifierea a reușit să mă regleze sub toate aspectele, ceea ce nu am reușit prin alte demersuri, încercate separat pentru fiecare problemă în parte. ”
„Prima experiență a fost la Bodrum, urmatoarele tot acolo; m-am împrietenit cu marketing managerul acelor locații în care se făcea detoxifierea și norocul meu a fost că el între timp s-a căsătorit cu o româncă, medic nutriționist, s-a mutat la Brașov și au înființat împreună centrul destinat detoxifierii Atasagon, în care serviciile sunt identice cu cele din străinătate, doar că la prețuri mult mai convenabile.”
„Nu am decât concluzii pozitive despre acest proces: analizele înainte de detox aveau ceva probleme, după, acestea nu mai există. Am slăbit, mi-am resetat corpul, mi-am recăpătat energia pozitivă și tonusul, dorm bine, tenul arată mult mai curat și întinerit, starea bună și psihicul îmi confirmă de fiecare dată că e bine ca, măcar la șase luni, să fac acest proces. ”

Valul de ninsori a trecut! Vremea se încălzește
Articolul anterior
Zincul și beneficiile sale asupra organismului. De ce nu trebuie să lipsească din dietă
Articolul următor
Alte articole interesante