Charlize Theron, probleme grave de sănătate după ce s-a îngrășat pentru rolul din ultimul ei film: ,,Nu reușeam să mai slăbesc”!

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Charlize Theron nu a ezitat să dea tot ce poate pentru un rol. Actriţa, în vârstă de 41 de ani, s-a îngrăşat cu mai multe kilograme pentru rolul din următorul ei film, „Tully“, așa cum a făcut-o și pentru filmul „Monster”, rolul care i-a adus Oscarul, în 2002. Doar că de data aceasta, actrița a suferit mai multe probleme de sănătate. Charlize Theron a vorbit într-un interviu publicat de revista Variety despre cum a resimţit această experienţă şi a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor și probabil nu o va mai face pe viitor.

separator

În 2002, când a filmat pentru „Monster”, Charlize era cu 15 ani mai tânără, aşa că, să ia în greutate şi apoi să slăbească nu a fost un efort foarte mare pentru organismul ei. Acum, însă, la 41 de ani, această fluctuaţie de greutate a zdruncinat-o mental, a trecut printr-o depresie majoră şi a resimţit puternic modificările de greutate.52186100 A much heavier looking Charlize Theron is spotted on the set of 'Tully' in Vancouver, Canada on September 26, 2016. The film is about Marlo, a mother of three including a newborn, who is gifted a night nanny by her brother. Hesitant to the extravagance at first, Marlo comes to form a unique bond with the thoughtful, surprising and sometimes challenging young nanny named Tully. A much heavier looking Charlize Theron is spotted set of 'Tully' in Vancouver, Canada on September 26, 2016. The film is about Marlo, a mother of three including a newborn, who is gifted a night nanny by her brother. Hesitant to the extravagance at first, Marlo comes to form a unique bond with the thoughtful, surprising and sometimes challenging young nanny named Tully. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Charlize s-a îngrăşat pentru a interpreta rolul unei mame cu trei copii în filmul regizat de Jason Reitman. Vedeta a spus că după ce a jucat în „Atomic Blonde” şi-a dorit un film mic, cu un rol în care „să se piardă pe sine”. A vorbit cu Reitman şi au stabilit să se transpună total în acest rol, asta însemnând să se îngraşe. A acceptat, dar a fost foarte greu. 873588s-0x0-n-fda32fb6

„De data asta s-a resimţit în sănătatea mea. Zahărul m-a băgat în depresie. Am fost bolnavă. Nu reuşeam să mai slăbesc. L-am sunat pe medicul meu şi i-am zis: ,,Cred că mor”, a mărturisit Charlize.
52186012 Actress Charlize Theron is spotted set of 'Tully' in Vancouver, Canada on September 26, 2016. The film is about Marlo, a mother of three including a newborn, who is gifted a night nanny by her brother. Hesitant to the extravagance at first, Marlo comes to form a unique bond with the thoughtful, surprising and sometimes challenging young nanny named Tully. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Nu doar fluctuaţiile de greutate i-au creat probleme actriţei. În timp ce filma pentru „Atomic Blonde”, producţie pe care a promovat-o în această vară, ea s-a lovit la genunchi şi în zona coastelor şi a fost nevoită să urmeze un tratament dentar special, relatează Daily Mail.

„S-a întâmplat în prima lună de antrenament. Am avut dureri mari de dinţi, cum n-am avut în toată viaţa mea. A fost cumplit. Când vrei să fii în cea mai bună formă fizică pentru lupte, e greu”, a spus ea.

Satisfacţia pe care o trăieşte pentru un rol reuşit la care a trudit şi a suferit mult este ceva deosebit, dar asta pune şi o mare presiune pe ea, a declarat vedeta.

„Cu cât lucrezi mai mult, cu atât ţi se deschid mai multe uşi. Dar e şi strivitor să-i auzi pe toţi: ,,Asta ar trebui să faci”. Este mult zgomot în jurul tău. M-am simţit puţin nesigură atunci”, a mărturisit actriţa.

Din cele mărturisite de celebra actriță, se poate înțelege că aceasta nu va mai risca să se îngrașe pentru un anumit rol, deoarece sănătatea este mult mai valoroasă decât celebritatea care te pune să riști.

Actrita a trecut peste aceste momente dificile, iar la premiera filmului Atomic Blonde din Berlin a arătat fabulos. Aceasta și-a făcut apariția într-un outfit sexy alb, din două piese. Fusta mini albă i-a pus în valoare picioarele lungi.a-intrat-in-depresie-dupa-ce-s-a-ingrasat-pentru-un-rol-charlize-theron-a-reusits-aslabeasca-din-nou-si_3

Set_Charlize_Theron_071717_GettyImages-816499792-mina-intrat-in-depresie-dupa-ce-s-a-ingrasat-pentru-un-rol-charlize-theron-a-reusits-aslabeasca-din-nou-si

sursa

Ce să porți pe caniculă
Articolul anterior
Mesaj halucinant pe un panou din Chișinau cu imaginea lui Nicolae al II-lea al Rusiei
Articolul următor
Alte articole interesante