Cum să slăbești sănătos 50 de kilograme. Povestea Oxanei Carpievici!

Kilogramele în plus au torturat-o ani de zile și i-au afectat foarte mult viaţa.

separator
Vorbesc despre Oxana Carpievici  care la cei 35 de ani a ajuns să slăbească 50 de kilograme, datorită antrenamentelor după metoda Unica  și unui mod de viață sănătos.  S-a decis să ne spună povestea ei, în speranța  că reușita personală în lupta cu kilogramele, va ambiționa femeile care au aceeași problemă.

Mâncarea devenise un drog.

DSC00122Întotdeauna am fost mai grasuță, iar în adolescență obișnuiam să mănânc mult și nesănătos. Din cauza kilogramelor eram mereu jignită, iar acest lucru m-a făcut să țin diete drastice, care mă ajutau să slăbesc pe moment, apoi să mă îngraș și mai mult. Alimentaţia era compusă mai mult din carne de porc, cartofi prăjiți, pâine, chipsuri și ciocolată.  Ajunsesem la un moment dat să-mi urăsc corpul, nu suportam să văd poze cu mine.

Mâncam când vroiam și ce vroiam.

Deși problemele cu kilograme în plus au fost permanente, după ce am devenit  mamă, acestea sau dublat, chiar triplat. Când am fost gravidă mă conduceam după regula greșită ”o gravidă trebuie să mănânce tot ce poftește”, nu mă abțineam de la nimic. Am fost o gravidă fericită și cu toate că vedeam că iau proporții, nu mă îngrijoram.

În timpul primei sarcini am ajuns  la 95 kg. După sarcină, am început însă să țin o dietă care m-a ajutat să slăbesc 20 kg. Și ajunsesem să cântăresc 75 de kilograme.

Însă  la  cea de-a doua sarcină, am pus totul la loc și chiar altele în plus. Ajunsesem să cântăresc 110 kilograme, la doar 1.60 înălțime. Am decis că trebuie să fac ceva. Auzisem despre UNICA Sport și posibilitatea de a slăbi sănătos.

Am decis să vin în acest club care cu timpul mi-a devenit o a doua casă.

Timp de o lună  am reușit să slăbesc 8 kilograme, în a doua lună- 11 kg , iar în a treia și a patra câte 5kg. La propunerea doamnei Galina Tomaș, mi-am făcut  un regim de alimentație corect. Combinat cu antrenamentele după metoda Unica sub atenta supraveghere a instructorului Ludmila Goma și cu masajul anticelulitic efectuat de kinetoterapeutul Svetlana Savițchi, mi-au rezolvat problemele de greutate într-un mod rapid și sănătos.

Am slăbit 50 kg…

Am început să slăbesc văzând cu ochii. Nu -mi venea  să cred. Ajungeam la rezultate fantastice, care  mă ambiționau și mai mult. Cei din jur mă întrebau dacă mă înfometez de slăbesc așa pe zi ce trece. Rămâneau și mai uimiți când le spuneam că de fapt mănânc de 5 ori pe zi și fac antrenamente după metoda Unica.

Am avut și perioade  de disperare…

Când în loc de cele 5 kg pe care trebuia să le dau pe lună, reușeam numai trei. Aici îi mulțumesc instructoarei Ludmila Goma, care mi-a acordat  sprijin,  un cuvânt de susținere și speranță în reușita mea (acesta a fost un lucru foarte important).

Cu ajutorul ei am ales un stil de viață nou și am înțeles că pentru a arăta frumos ai nevoie de determinare și perseverență. Atunci când lumea din jurul tău îți spune că nu se poate, că este imposibil să realizezi ceea ce ți-ai propus, trebuie să ai curajul și dorința de a merge înainte, pentru că de tine depinde succesul.

Nu știi cu ce să-l surprinzi de Valentine’s Day? Vezi câteva idei!
Articolul anterior
Felicitări printre fulgi pentru Vica Demici!
Articolul următor
Alte articole interesante