Oncologul italian Tullio Simoncini susţine că vindecarea cancerului poate fi simplă (fără riscuri) şi rapidă (în doar câteva zile).
În prezent celor diagnosticaţi cu cancer li se oferă de către medici trei variante: operaţie, chimioterapie sau radioterapie. Totuşi, rata de succes este departe de a fi mulţumitoare.
Cercetările doctorului Simoncini au condus la concluzia că drept cauza principală a bolii este o banală ciupercă numită Candida. Aceasta există în mod natural în organism, şi nu cauzează probleme atât timp cât dezvoltarea ei nu scapă de sub control.
Tumoarea canceroasă este doar reacţia firească a organismului de a se apăra de această ciupercă. Mai multe studii anterioare stabiliseră deja o legatură evidentă între cancer şi Candida: între 79 şi 97% dintre bolnavii de cancer prezentau şi infecţii cu Candida.
Care este soluţia? În acest video, doctorul Simoncini arată evoluţia unor tumori spălate cu o banală soluţie de… bicardonat de sodiu.
Marele dezavantaj în lupta cu Candida este faptul că ea se adaptează în câteva zile la atacul medicamentelor cunoscute până acum. Însă nu se adaptează suficient de repede şi la bicarbonatul de sodiu. Din păcate nu este suficient să înghiţim bicardonat de sodiu pentru a scăpa de cancer, bicarbonatul de sodiu trebuie injectat direct în tumoare. Ph-ul tumorii se schimbă de la acid la alcalin, ceea ce face ca ciuperca să fie distrusă înainte de a avea timp să se adapteze.
Experimentele doctorului Simoncini arată că 99% din cazurile de cancer la sân şi vezică se pot vindeca în doar 6 zile, folosind doar un cateter care spală tumoarea cu soluţie de bicardonat de sodiu.
Evident, interesele financiare din industria farmaceutică au făcut ca doctotul Simoncini să fie marginalizat, iar teoria sa să fie prea puţin cunoscută.
Ce anume cauzează scăparea de sub control a dezvoltării Candidei în organism şi cum putem şti că avem probleme legate de acest lucru? Un semn bun este dorinţa nestapanită de dulciuri şi făinoase, acestea fiind preferate de ciperca drept hrană. Este favorizată şi de alcool, cafea, drojdie, lactate, majoritatea fructelor, oţet, unele legume.
Candida secretă 79 de substanţe toxice pentru organismul uman, de aceea cei afectaţi se simt slăbiţi, ametiţi, lipsiţi de putere (de la alcoolul şi acetaldehida secretate de ciupercă) şi anxioşi, deprimaţi, fără putere de concentrare (de la reacţia acetaldehidei cu dopamina).
În lupta împotriva proliferarii Candida în organism se recomandă o dietă riguroasă şi chiar obţinerea de suport psihologic pentru a renunţa la unele alimente nesănătoase, exerciţii fizice care ajută la reechilibrarea producerii de neurotransmiţători, consumul de bacterii „bune”.