Roman Pastrama: ”Nu există femeie care și-ar dori o sarcină și ar pleca dezamăgită de la noi”

Alături de un mare profesionist în domeniu, domnul doctor Roman Pastrama, am ajuns în cea mai securizată secție de la Terra Med.

separator

Este locul unde sunt păstrați viitori copii ai unor cupluri, care, în sfârșit vor deveni părinți. Fertilizarea in vitro, din 90 încoace, când a început să se dezvolte cu pași rapizi și în Moldova, nu mai este un lux pentru mămicile dornice să poarte un copil sub inimă. Acum 20 de ani, Roman Pastrama a făcut înconjurul lumii pentru a se perfecționa într-un nou domeniu. Cu investiții substanțiale pentru acele vremuri, a însușit un domeniu care îi aduce mari succese și satisfacție în lucru.

Tratamentul infertilității trebuie să parcurgă câteva etape: prima este etapa de analize și investigații, în urma cărora medicul specialist stabilește un diagnostic corect, urmează etapa terapeutică, iar în cazul în care nici după o stimulare prin medicație nu reușiți să concepeți un copil, atunci soluția este fertilizarea in vitro.

Cuplurile care se confruntă cu infertilitatea se pot programa la o consultație la medicul ginecolog, reproductologist, Pastrama Roman. Pentru mai multe informații, sunați la numerele de telefon: 0 69 07 19 31, 0 69 11 14 65.

Trei rețete de clătite cu care să-ți îndulcești oaspeții
Articolul anterior
Îngrozitor! Un copil de un an și jumătate a înghițit o baterie. Cum a fost salvat de medici?
Articolul următor
Alte articole interesante