Scapă de respiraţia urât mirositoare şi bacterii cu ajutorul acestui ingredient!

Un vechi remediu natural te poate ajuta la curăţarea dinţilor şi a gingiilor, distrugând bacteriile dăunătoare, existente în cavitatea bucală. În acest scop, poţi face o gargară cu ulei, dat fiind faptul că uleiul vegetal conţine multe substanţe antioxidante, folositoare pentru organism, cu efect antiinflamator şi antibacterian.

separator

spuneti-adio-respiratiei-urat-mirositoare-tartrului-si-placii-bacteriene-cu-ajutorul-acestui-ingredientCum se face gargara cu ulei?

Trebuie să ştii că este extrem de simplă metoda. Ia două linguriţe de ulei vegetal, precum cel de cocos sau susan, şi ţine-le în gură cât de mult poţi, cu cât mai mult timp este ţinut în gură cu atât mai bine, scrie secretele.com.

După ce nu mai poţi să-l ţii în gură, scuipă uleiul şi clăteşte bine. Cel mai bun moment în care poţi aplica procedura este dimineaţa, înainte de masă. Poţi repeta înainte de fiecare masă, dacă ai infecţii dentare.

Procedura:

În primul rând trebuie să pui 1-2 linguriţe de ulei vegetal.

Apoi, pentru aproximativ 10 minute, ţine uleiul în gură. Aceasta este durata necesară distrugerii bacteriilor dăunătoare şi plăcii bacteriene. De asemenea, mai trebuie să ştii şi faptul că atunci când scuipi uleiul, acesta trebuie să aibă o textură cremoasă, de culoare albă, deoarece uleiul devine din ce în ce mai cremos.

Nu scuipa uleiul în chiuvetă, ci în coşul de gunoi, deoarece este plin de bacterii şi toxine

Nu înghiţi acest ulei. Clăteşte gura cu apă călduţă. Ultimul pas este acela de a peria dinţii. La început, este posibil ca această tehnică să-ţi pară ciudată şi greu de realizat, însă te vei obişnui cu ea foarte repede. După o singură lună, dinţii vor fi mai albi, mai curaţi şi mai sănătoşi.

Victor Pictor: ”Visul meu este să ajung… un om liber de dogme sociale, pozitiv, neînfricat și liniștit”!
Articolul anterior
Bacteria Salmonella, în carne de curcan importată din Ungaria! Alimentul urma să fie comercializat pe piaţa din Moldova
Articolul următor