Semnul care prevesteşte grave probleme de sănătate! Iată despre ce este vorba

Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este deocamdată un mister, însa în anul 1989, câţiva cercetători canadieni au publicat rezultatele unui studiu în care au fost implicate 500 de persoane, bărbaţi şi femei, cu vârste cuprinse între 45 şi 55 de ani. În urma studiului, care s-a derulat pe o perioadă de 20 ani, s-a constatat faptul că există o relaţie directă între creşterea părului în urechi şi atacurile de cord. Ştiinţa spune că părul din canalul urechii, acele fire crescute în exces în urechile multora, este un semn pentru apariţia prematură a atacurilor de cord.

separator

xxxxxNu la mult timp după publicarea acestui studiu, Dr.Edston E. a publicat şi el rezultatele un studiu în ediţia din iunie 2009 a Jurnalului American de Medicină Legală. Dupa ce a efectuat peste 520 de autopsii şi a măsurat şi verificat greutatea splinei, părul din urechi, grăsimea abdominală, dar şi mute altele, a constatat faptul că peste 95% din cei decedaţi de infarct, aveau părul crescut în exces în urechi.

Nimeni nu este 100% sigur din ce cauză părul din urechi şi atacul de cord sunt corelate, însă unii specialişti susţin că responsabil penru acest fapt ar fi prezenţa testosteronului în exces, scrie caplimpede.ro.

sursa

10 reguli pe care trebuie să le respecţi atunci când mănânci fructe!
Articolul anterior
Pe ei nu-i invita la nunta ta!
Articolul următor
Alte articole interesante