SIDA – o boală care nu a existat niciodată! Mărturii şocante ale unui medic cercetător

SIDA este o maladie inventată, iar virusul acesteia nu există, deoarece nimeni până acum nu a fost capabil să izoleze materialul său genetic şi proteinele acestui microb, susţine un medic cercetător român, care a lucrat în marile laboratoare din străinătate. Faptul că depistarea bolii SIDA se face doar în baza determinării calitative a unor anticorpi în sânge, potrivit virusologului, este de asemenea un lucru dubios. Să existe oare ceva adevărat în afirmaţiile doctorului?

separator
sidas

Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de întrebare maladia secolului 20. Acesta spune că SIDA nu există în realitate, ci a fost inventată pentru a înăbuşi un scandal uriaş provocat de marile companii farmaceutice.

,,SIDA nu există şi nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există nici un virus HIV, deci dacă nu există pretinsa cauză nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmaţiile pe care le-am făcut în cele mai importante aşezăminte medicale începând din anul 1987, dată la care presupusa SIDA şi-a făcut apariţia în Europa. Terorismul mass-media privind SIDA a atins cote maxime în 1987. Un mic grup de medici, între care mă numar şi eu, a început să protesteze, să spună că nu este adevărat, că toate afirmaţiile presei erau în afara oricărei logici clinice. Eram un mic grup, unii fără o mare experienţă în biologie şi cu atât mai puţin în virusologie. Subsemnatul, lucram la acea epocă în calitate de consultant în psihopatologie clinică la Clinica de maladii nervoase şi mentale a Universităţii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunoşteam între noi, poate ajungeam la rezultate demne de luat în seamă. Totuşi ne-am dat seama că se întamplau lucruri prea stranii ca să fie vorba de un caz simplu. Am incercat să iau legatura cu jurnalişti dintre cei mai serioşi şi influenţi la acea epocă, cu televiziunea de stat, reviste ştiinţifice: nimic. Mi-am dat seama ca informaţia specializată e complet manipulată de puteri oculte internaţionale.

La acea epocă nu ştiam, nici nu intuiam că toata lumea este manipulată şi alţii decid soarta locuitorilor întregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar nu şi incompetent ştiinţific.

Şi erau probabil şi alţii, cu siguranţă mai buni ca mine. Dar toţi reduşi la tăcere, ameninţaţi şi marginalizaţi cu orice mijloace. De cine? De ce? În ce scop? Persoana care vă vorbeşte a fost ţinta a patru atentate într-un singur an. Sforăria se vedea clar încă din 1987. Au trebuit să treacă ani pentru ca alţii să confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data însa, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate şi care au demonstrat că nu există nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.

După ce au trecut anii, mii de nefericiţi au trecut în altă viaţă numai pentru a fi acordat încredere informaţiilor ultramanipulate de sistem. Prezentatori de programe celebre şi dezbateri televizate menite să inducă în eroare, au fost toţi avansaşi şi marile companii farmaceutice au încasat cifre astronomice de miliarde pentru nobila lor muncă bine făcută. Acum iese la iveală micul detaliu că totul este un fals de neimaginat, pur şi simplu pentru că un virus SIDA NU EXISTA.

La începutul anilor 70, întâi în America şi apoi în Europa, se introduce un nou medicament bazat pe două substanţe: sulfonamida şi trimetoprim, vândut în multe ţări sub numele de „Bactrim” (sau Biseptol).
Acest medicament a avut succes pentru acţiunea sa bactericidă. În ţările occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii şi infecţii ale căilor urinare.
Dar necazul este că Bactrim loveşte mortal şi componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile. Aceste organite au fost la origine bacterii independente care, în cursul milioanelor de ani de evoluţie, s-au integrat în interiorul celulelor, păstrându-şi o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic şi pentru mitocondriile celulelor organismului uman.

Integrând aceste bacterii, celula le hrăneşte, le susţine, le protejează, dar în schimb le-a delegat să devină plămânii săi: ceea ce înseamnă că practic, mitocondriile ajută celula să respire. Evident, mitocondriile otrăvite şi ele de Bactrim încep să sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor. Şi atunci, interferenţa medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), în funcţionarea mitocondriilor produce o consecinţă gravă, alterând mecanismele de oxigenare. Anumiţi microbi străini sunt avantajaţi pentru a prolifera şi atunci apar acele boli oportuniste pe care medicina le numeşte ,,oficial” SIDA. Toate acestea sunt esenţiale pentru a întelege cum a fost inventată SIDA în 1981 în America.

Medicii au prescris unui număr mare de homosexuali, afectaţi de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim în doze adecvate masei corporale şi pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfârşit, iata ca apar rezultatele tratamentului greşit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocată de consumul îndelungat de sulfonamide. Şi cum medicii care prescriseseră Bactrim şi producătorii medicamentului se temeau că vor trebui să suporte un lung şir de anchete, daune evaluate la milioane şi milioane de dolari, au inventat operaţiunea SIDA, care nu întâmplător a fost la început legată de mişcarea gay.

Homosexualii care trebuiau să moară datorită distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinşi că erau victimele a ceva nou şi acest ceva nou era teribil de mortal (chiar dacă nu existau probe că aşa era). Inventaseră în graba SIDA, după care au fost obligaţi să inventeze şi o pretinsă cauză: virusul “HIV”.
Şi în acest caz ce ar putea fi acel ceva care se măsoară cu faimosul test al seropozitivităţii? Iată răspunsul, chiar dacă parţial: drogurile, în special cocaina, provoacă o puternică creştere a hormonilor de stres ai inimii şi aceasta creştere produce o creştere de anticorpi în sânge. În acest moment, testul relevă o pozitivitate. Acest lucru este uşor de verificat în grupurile de risc, aşa cum a admis în final Gallo&coll. Toţi cei care fac uz de cocaină riscă să aibă un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu relevă decât nivelul de anticorpi.

Cei care sunt supuşi diferitelor terapii de dezintoxicare cu creşterea nivelului de metadonă, se pare că sunt supuşi aceluiaşi fel de risc: ca şi cazurile pacienţilor hemofilici cărora li s-au administrat derivaţi hematici puternic contaminaţi cu viruşi hepatici şi de alte feluri.

La întrebarea legitimă dacă pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decât unul medical, răspundem, fără nici o umbră de îndoială, DA. Există o cenzură ştiinţifică. Deci, dăcă mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fără de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzător că pacienţilor le lipseste aerul. Nu întâmplător pacienţii bolnavi de pretinsa SIDA suferă continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importantă, dar din nefericire a fost ignorată până acum de clasa medicală. În schimb a fost incriminat un pretins virus, a cărui substanţă genetică şi ale cărui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze până acum, spune dr. Mihai Alecu.

sursa

ANSP recomandă părinților să-și vaccineze copiii contra rujeolei pentru a-i proteja de îmbolnăviri

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) atenționează că rujeola este o infecție extrem de contagioasă care poate duce la complicații grave și îndeamnă părinții să vaccineze copiii conform Programului Național de Imunizări, aceasta fiind cea mai sigură și eficientă metodă de prevenire a cazurilor de îmbolnăvire, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției.

În Republica Moldova, în perioada 01 ianuarie 2024 – 08 august 2024, au fost înregistrate 149 de cazuri confirmate de rujeolă, dintre care 12 de import (România, Azerbaidjan, Marea Britanie, Germania și Federația Rusă). Cele mai multe dintre acestea au fost raportate în mun. Chișinău (62) și raionul Sîngerei (55). Alte teritorii afectate de rujeolă, de la începutul acestui an, sunt: Strășeni – 7 cazuri; Bălți – 6 cazuri; Dondușeni – 4 cazuri; Ialoveni – 3 cazuri; Drochia, Râșcani, Călărași – câte 2 cazuri; Fălești, Ștefan Vodă, Ungheni, Orhei, Ceadîr-Lunga, Dubăsari – câte 1 caz. Menționăm că peste 90% dintre cazuri sunt înregistrate la copii nevaccinați.

În condițiile de acoperire vaccinală joasă, (sub 90% pentru vaccinarea ROR la vârsta de 1 an) și a reticenței la vaccin, care persistă mai mult între membrii confesiilor religioase, există riscul de răspândire a rujeolei și a altor maladii ce pot fi prevenite prin vaccinare. Copiii mici sunt cel mai des expuși riscului de complicații severe. Ratele ridicate de spitalizare și slăbirea sistemului imunitar îi fac mai vulnerabili la alte boli infecțioase.

Tratament specific împotriva rujeolei nu există, dar boala poate fi prevenită prin vaccinare, care se efectuează gratuit, la 12 luni, 6-7 ani și 15-16 ani. Încurajăm părinții să meargă la instituția medicală, în cazul în care copiii nu au beneficiat de vaccin la vârstele corespunzătoare, unde medicul de familie va propune o schemă individuală de vaccinare.

Parazitul de 10 metri care poate trăi în corp până la 30 de ani

Una dintre infecţiile parazitare pe care oamenii le pot face de-a lungul vieţii este teniaza. Aceasta reprezintă infecţia cu tenie, un vierme intestinal care se transmite în urma consumului de alimente contaminate, cum ar fi carnea de porc sau de bovină.

Există mai multe tipuri de tenii, dar oamenii fac mai ales infecţii cu:

Taenia solium, care poate atinge lungimea de 3 metri; are ca gazdă porcul.

Taenia saginata, parazit care la vârsta adultă poate atinge lungimea de 10 metri. Gazda acestei tenii sunt bovinele.

Oamenii pot face teniază în urma consumului de carne de porc sau de vită crudă sau insuficient preparată termic, infectată cu ouă sau larve de tenie.

O altă cale de contaminare este cea fecal-orală. Când persoana infectată nu se spală riguros pe mâini după defecaţie şi manipulează alimente, poate contamina hrana cu ouă de tenie. Astfel, teniaza apare şi la cei care nu au consumat carne infectată. Contaminarea se poate face la orice vârstă.

Tenia este parazitul cunoscut a fi foarte rezistent în organismul uman

Când ouăle ei sunt ingerate de oameni, acestea încep să crească până ajung la vârsta adultă. Parazitul trăieşte la nivelul intestinului subţire, zona cea mai potrivită de dezvoltare pentru ciclul lui de viaţă. De acolo, se dezvoltă hrănindu-se cu alimentele ingerate de oameni.

În doar 3 luni devine adult și se poate reproduce. Există unii dintre acești paraziți care se pot stabili în ochi, în țesuturile subcutanate, în sistemul nervos și în mușchi.

Fragmentele de tenie pot fi observate şi pe lenjeria intimă sau în materiile fecale. Fără tratament, tenia poate trăi în corpul uman până la 30 de ani. O persoană infectată va răspândi mereu ouă şi larve.

Simptomele teniazei sunt adesea observate la începutul vieții acestui parazit. Printre manifestările posibile ale infecţiei se numără:

– Greață + multă poftă de mâncare fără a lua în greutate

– Diaree sau chiar constipație

– Mâncărime în jurul rectului sau anusului

– Dureri abdominale

– Tulburare alimentară (bulimie sau anorexie)

Dacă observi în mod regulat aceste simptome, este recomandat să te adresezi medicului pentru a efectua anumite analize: examenul coproparazitologic (examinarea materiilor fecale), amprenta anală, testarea anticorpilor serici.

În cazul diagnosticului de teniază, medicul va indica medicamente antiparazitare, antihelmintice.

De ce scad oamenii în înălțime la bătrânețe. Totul începe de la 40 de ani. Explicația specialiștilor

Multe persoane scad în înălțime pe măsură ce avansează în vârstă. Potrivit specialiștilor, acesta este un lucru normal, care se întâmplă în timpul procesului de îmbătrânire, scrie fanatik.ro.

Procesul începe de la 40 de an și este unul normal, conform experților. Când devine acest lucru un motiv de îngrijorare?

După 40 de ani, oamenii pierd aproximativ un centimetru în înălțime la fiecare 10 de ani, potrivit Medline Plus. Ritmul accelerează după vârsta de 70 de ani. Odată cu vârsta, oamenii ajung să piardă, în medie, între 1 și 3 centimetri.

Procesul de îmbătrânire presupune schimbări la nivelul oaselor, articulațiilor și mușchilor, supă cum a explicat Dr. Angela Catic, medic geriatru și profesor asociat la Centrul Huffington pentru Îmbătrânire de la Colegiul de Medicină Baylor.

“Discurile dintre vertebrele coloanei vertebrale pierd lichid pe măsură ce îmbătrânești, se deshidratează și, odată cu asta, pierzi puțin din înălțime”, a explicat aceasta.

În plus, mușchii abdominali au tendința de a slăbi în timp. Din acest motiv, multe persoane au o postură cocoșată și devin mai scunde la bătrânețe.

În cazul femeilor, pierderea osoasă poate fi grăbită de menopauză. Acest lucru se întâmplă “din cauza pierderii efectelor protectoare ale estrogenului asupra oaselor”, potrivit Dr. Arashdeep Litt, medic intern la Spectrum Health.

Ce problemă de sănătate provoacă pierderea în înălțime

O altă problemă care cauzează pierderea în înălțime este osteoporoza. Afecțiunea se dezvoltă în momentul în care densitatea minerală osoasă și masa osoasă scad. Un alt motiv este atunci când structura sau calitatea osului suferă modificări. Rezistența oaselor poate fi, astfel, redusă, iar riscul de fracturi e mai mare.

Din cauza osteoporozei, pot apărea fracturi de compresie a coloanei vertebrale. Acestea sunt, de fapt, mici rupturi la vertebrele coloanei, motiv pentru care “în multe cazuri, oamenii nici nu-și dau seama că se întâmplă acest lucru”.

Dacă o persoană pierde în înălțime 3 sau mai mulți centimetri, medicul va suspecta că aceasta suferă de osteoporoză. Diagnosticul poate fi confirmat printr-un test de densitate osoasă.

Pentru a reduce riscul de pierdere a înălțimii odată cu vârsta, dr. Catic a spus că acest lucru poate fi prevenit prin respectarea unui stil de viață sănătos.

Mai exact, este nevoie de sport regulat pentru a menține oasele cât mai puternice, dar și de o dietă bogată în calciu și vitamina D. Fumatul, consumul excesiv de alcool și de cofeină trebuie evitate, deoarece reprezintă factori de risc pentru dezvoltarea de osteoporoză.

Tatiana Vornicescu s-a tuns pentru o cauză nobilă!
Articolul anterior
O interpretă din România ştia că bebeluşii ei gemeni suferă de sindromul Down, însă nu a renunţat la sarcină! Află motivul
Articolul următor