Echipajele medicale din Moldova, care transportă pacienții suspecți de coronavirus, fac eforturi colosale

În această perioadă dificilă, ar fi cazul să ne îndreptăm conștiința și spre cei care muncesc în condiții grele, ca noi, cei de acasă, să fim protejați și să ne expunem riscului de molipsire într-o măsură mai mică. Echipajele de pe ambulanță fac eforturi colosale.

separator
Jurnalista Lina Grâu scrie pe facebook: 

,,Azi toată ziua în oraș se aud sirene de ambulanțe. Am vorbit azi cu echipajul unei astfel de ambulanțe, pe la 6 seara. Erau în tura de la 8 dimineața, în permanență sub presiune, în aceste costume care nu lasă corpul să respire. Unul din medici mi-a spus că, în timp ce aduceau ultimul pacient, era pe cale sa leșine de căldură și oboseală.

Plus că sunt nevoiți să facă față și bădărăniei de la noi – li s-au reproșat azi in timpul zilei in timp ce erau veniți după pacienți că nu au voie sa parcheze acolo unde au oprit și alte ciudățenii de felul acesta.
Ganditi-va ce efort e pe oamenii ăștia și ce munca mare mai au în fața, la ce pericol se expun. Sa nu amintesc aici că fac asta pe un salariu pentru care multi dintre voi nu ar ieși nici din casa. Fiți un pic mai înțelegători și mai buni”!

Mesajul unei asistente: ,,Dragi persoane proaspăt venite din Italia, aveți un tupeu incredibil”
Articolul anterior
Trezește-te odihnit în fiecare zi și sărbătorește Ziua Mondială a Somnului împreună cu Dormeo!
Articolul următor
Alte articole interesante