Femeile frumoase au un suflet bun!

În Ajun de Crăciun, familia UNICA Shaping Club susţine mamele singure.

În perioada 3-25 decembrie UNICA Shaping Club va fi partenerul campaniei  “De la Mame pentru Mame”, realizată de Misiunea Socială “Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei. Scopul acestui gest de caritate este susţinerea mamelor aflate în dificultate ca să nu-și abandoneze copiii.

Astfel, pe parcursul lunii decembrie, în toate sălile de shaping a rețelei UNICA, poți aduce haine şi jucării pentru copii care au nevoie de ele. Implică-te în acţiunile campaniei “De la mame pentru Mame” (găsești toate informațiile la administoriii de sălile UNICA Shaping Club) sau doneză bani prin intermediul terminalelelor de plată.

Galina Tomaş,  director general UNICA Shaping Club: „UNICA Shaping Club este locul unde zilnic se adună sute de femei a căror scop comun este să fie frumoase şi sănătoase. Această dorinţă, pe care o împărtăşim şi noi, echipa UNICA,  se naşte din dragostea şi grija pentru cei apropiaţi.  Pentru ei, suntem dispuse în orice moment, să dăruim căldură, energie şi timp.

Ştim însă că dincolo de frumuseţea exterioară, bunătatea sufletească este cea care pune în valoare femeia – mamă, soţie, soră, prietenă.

Pentru că suntem speciale, în Ajun de Crăciun vă propunem să facem împreună ceva special: să ajutăm nişte copii să rămână în braţele propriilor mame, iar nişte mame să-şi păstreze alături pruncii pe care i-au născut. Gestul pe care îl vom face, ne va solicita un efort mic, dar va fi valoros pentru cei care se vor bucura de bunătatea noastră”.

Anual în Republica Moldova sunt abandonaţi la naştere şi în primii 3 ani de viaţă 100 de prunci, iar alţii peste 10000 sunt avortaţi. Pentru a preveni abandonul şi avortul şi a-i asigura fiecărui copil dreptul de a creşte în familie, Misiunea Socială “Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei a lansat proiectul “În braţele mamei”, în cadrul căruia activează un Centru Maternal şi un Centru de consultanţă. Pe parcursul unui an, datorită acestor servicii au fost susţinuţi 42 de copii, care acum cresc în siguranţă alături de mamele lor.

Pentru alte detalii despre proiectul “În braţele mamei”, accesează http://inbratelemamei.wordpress.com/

Tatiana Heghea: Muzica potrivită îți garantează distracție maximă la nuntă
Articolul anterior
Ce sfat a primit de la poliţie ÎNAINTE de a fi violată
Articolul următor
Alte articole interesante