Incontinența la vârstnici: iată cum să le oferi celor dragi siguranță, confort și protecție maximă!

Care este primul lucru pe care trebuie să îl faceți dacă o persoană dragă în vârstă își pierde controlul asupra vezicii urinare și/sau intestinelor? Este binevenit să nu intrați în panică. La început poate fi dificil și jenant pentru ambele părți. Dar stați liniștiți: incontinența este o situație des întâlnită și există modalități prin care puteți ajuta persoana suferindă să gestioneze cât mai bine situația.

separator

Dacă ați fost alături de o persoană dragă care a îmbătrânit, probabil că ați observat modificările fizice prin care a trecut. Este posibil să nu mai fie la fel de ,,în formă” sau îngrijită ca înainte. Probabil că nu mai are vederea și auzul atât de bune. Este normal.

Și este posibil să aibă probleme similare și cu sistemul urinar. Cu vârsta, acesta este mai puțin puternic decât în tinerețe. Astfel că persoana pierde, parțial sau în totalitate, controlul asupra vezicii urinare și intestinelor. Este vorba despre o afecțiune comună, denumită incontinență.

Incontinența poate fi jenantă și frustrantă pentru persoana dragă. Mersul la toaletă, o activitate privată pe care în trecut o considerau de la sine înțeleasă, scapă dintr-o dată de sub control.

Puteți ajuta perssoana dragă dând dovadă de înțelegere. Încercând să nu vă jenați și să nu îi judecați starea. Îngrijiți-o cu dragoste și acest lucru vă poate apropia.

Oricare ar fi situaţia sau experienţa dumneavoastră, TENA vă susţine!

TENA Pants este un scutec tip chiloți de unică folosință recomandat pentru o incontinența de la grad moderat până la grav. Purtați ca o lenjerie obișnuită, chiloții sunt foarte eficienți și usor de folosit. Sunt soluția ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Datorită faptului că ajută la continuarea unui mod de viață social sunt recomandate persoanelor active.

TENA Pants vă ajută să aveţi grijă mai bine de cei dragi, datorită designului inteligent şi inovator. Este realizat din materiale super absorbante, concentrate acolo unde este nevoie. TENA Pants este un produs mai subţire care asigură o protecţie la fel de mare, dar cu un confort sporit pentru persoana dragă. Uşor de pus şi de scos, vă lasă suficient timp liber în care să vă bucuraţi de momentele preţioase petrecute împreună.

TENA Pants se potriveşte delicat pe conturul corpului

Chiloțul urmăreşte delicat mişcarile corpului, asigurând o fixare permanentă pentru protecţie sporită. TENA Pants se fixează foarte bine pe corp, oferind persoanei dragi un plus de confort şi siguranţă.

Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac

Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac, oferind o senzaţie de prospeţime şi încredere.

Indicatorul de umezeală vă avertizează când trebuie schimbat chilotul de unică folosinţă

Nu este nevoie să desfaceţi chilotul TENA Pants pentru a afla dacă acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeală prevăzut la exteriorul produsului, de culoare galbenă iniţial, devine albastru atunci când este necesară înlocuirea.

Siguranţă împotriva scurgerilor nedorite pentru protecţie sporită.

TENA Pants este prevăzut cu bariere performante împotriva scurgerilor nedorite, care asigură protecţie sporită, indiferent dacă persoana dragă stă în picioare, în şezut sau întinsă.

Toata gama de produse igienice TENA poate fi găsită în rețeaua ,,Farmacia Familiei” și “,,Orient”.

Doar în luna octombrie ai 15 % reducere la TENA Pants Scutece – chiloți (mărimi S,M,L,XL). Cu TENA ai mereu grijă de cei dragi!

Îngrijește-ți tenul dimineața și seara oferindu-i sănătate și strălucire!
Articolul anterior
Poetul Dumitru Matcovschi ar fi împlinit astăzi 81 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante